Nyheder3. august 2010

Sidney Lee: På piller

Realitystjernen knalder derudaf, efter han er begyndt at tage Fetterleins ulovlige potensmiddel
Sidney med sit nye vidundermiddel
Sidney med sit nye vidundermiddel
 Foto: Thomas Laursen

Bandana-banditten fylder sig i øjeblikket med ulovlige piller, for at få sit sexdrive helt op i gear. Og det er åbenbart lykkedes for ham, for ifølge ham selv, giver han den gas som aldrig før.

- Jeg er blevet virkelig hooked på de piller. Jeg følte mig hele tiden tom og træt før. Stresset. Så tænkte jeg, at jeg ville prøve dem. Jeg har fået helt vild energi. Og mit sexdrive er gået så meget op. Jeg burde nærmest steriliseres, griner han til SE og HØR.

Læs mere: Sidney forfulgt af bøsse

Han får pillerne Vievax af sin gode ven Frederik Fetterlein, der åbenbart også er glad for den ekstra hjælp i dobbeltsengen.

Sidney er overbevist om, at hvis pillerne en dag bliver lovlige, så vil de blive et kæmpe hit. Selv tager en om morgnen og om aftenen for at holde energien oppe.

Læs mere: Sidney vild med ludere

- Der går 45 minutter, så er jeg helt oppe at ringe. Man får så meget overskud og energi. Man er meget mere kåd. Altså, man får ikke en instant boner ("pludselig erektion", red) på. Men hvis man har samleje, er man meget mere vild i sengen. Man kan mærke blodet flyde i kroppen. Det virker sindssygt godt, fortæller reality-stjernen til SE og HØR.

Læs mere om hans pilleforbrug og se billeder fra hans værelse hos forældrene i SE og HØR.

Sponsoreret indhold