Nyheder18. februar 2014

Sidney Lee: Jeg egner mig ikke til at have en kæreste

Reality-fænomenet har brudt med den 11 år yngre model Katja
Af af
https://imgix.seoghoer.dk/media/09b33892057740d194cbdfbe50438a54.jpg
Det er ikke lang tid siden, at Amors pil havde ramt Sidney Lee. Men nu er forelskelsen slut for reality-fænomenet, der har brudt med kæresten Katja Victoria Isenborg Andersen. Det skriver Realityportalen.dk, som har talt med Sidney Lee om bruddet:

- Jeg egner mig bare ikke til at have en kæreste, siger 35-årige Sidney Lee til sitet, efter han netop har offentliggjort på Facebook, at han har brudt med den 11 år yngre model, Katja Victoria Isenborg Andersen.

Læs også: Sidney Lee har fået ny kæreste

Over for Realityportalen.dk bekræfter Sidney Lee også, at det er ham selv, der har afsluttet forholdet til den yndige model, men han ønsker ikke at uddybe, hvordan ekskæresten har taget bruddet.

- Det har jeg ingen kommentarer til.

SE og HØR havde fat i Sidney Lee i midten af januar, da forelskelsen for alvor havde fat i reality-fænomenet. Dengang kunne den 35-årige Sidney Lee ikke få nok af sin kønne model-kæreste, som han fortalte, at han allerede havde mødt fem år tidligere. Dengang havde den kønne model dog en kæreste, så parret fandt først sammen omkring juletid - ved at chatte på Facebook.

- Jeg er helt vild med hende, lød det dengang fra Mr. Lee.

Sponsoreret indhold