Nyheder8. februar 2011

Sidney Lee: Hængt ud på nettet

Realityfænomenet blev forleden udsat for en kreativ hævnaktion.
Sidney Lee kommer ikke på campingferie lige foreløbig
Sidney Lee kommer ikke på campingferie lige foreløbig
 Foto: All Over

Sidney Lee er slet ikke glad for tiden. Selvbruner-kongen har haft et skænderi med evighedskæresten Winnie Lock Dall, og det har åbenbart inspireret hende til en lave en practical joke.
Fredag kunne man således se Sidney Lee skrive følgende på sin Facebook-profil:

"Århh, så har den kære Winnie lagt mit nummer ud på dba.dk, hvor jeg åbenbart sælger både pigecykler, TV og salgsklare kattekillinger til 500 kr."

Læs også: Amalie: I krig mod Sidney Lee

Det har mildt sagt gjort den kære Sidney rasende:

- Jeg fik 124 forskellige opkald og 93 sms. Craaaazy. Hun nægter alt, men jeg er sikker på, det er Winnie(…), fortæller Sidney Lee.

Da den værste telefonstorm havde lagt sig, mailede han med en ansat på dba.dk, der straks fjernede annoncerne. Men det får ikke Sidney til at se mildere på Winnies hævn. Han har en klar forestilling om, hvad der forårsagede det drastiske skridt.

- Vi blev totalt uvenner fredag aften. Jeg skulle på job i Nyborg som gæstebartender, og vi var fire i bilen, så Winnie og hendes veninde kunne ikke være der.

Læs også: Sidney Lee: Kæresten har ondt i tarmen

Så fik hun totalt psykoflip og svinede alle til. Hun sagde, at hun ville gå op og smide alle mine ting, der stod oppe hos hende, ned i gården, og hun truede med at smide min kat ud af vinduet.
Så gik jeg selvfølgelig efter hende og sagde "okay, så tager jeg mine ting og skrider". Hun ville ikke give mig nøglen, så jeg måtte hive den ud af hånden på hende, og så bed hun mig igen, lige som hun har gjort før.

Der var faktisk en, som ringede til politiet, så de kom op i lejligheden og sørgede for, at jeg fik mine ting med. Og min kat! Jeg endte med at komme en time for sent på job, fortæller Sidney Lee.

Sponsoreret indhold