Sidney Lee: Kæresten har ondt i tarmen

Zara og Sidney hyggede sig og var friske og raske i byen, indtil Zara pludselig fik frygtelige smerter

Zara og Sidney hyggede sig og var friske og raske i byen, indtil Zara pludselig fik frygtelige smerter

Foto: Sisse Støyer

Stakkels Sidney Lee, for han må gå alene i seng i øjeblikket. Hans kæreste, den tyrkisk-danske yndighed Zara Yüksel er nemlig røget på hospitalet med blindtarmsbetændelse.

- Ja, jeg blev indlagt i fredags, men jeg er hjemme igen og får penicillin, fortæller en smerteplaget Yüksel fra Århus, hvor hun bor.

- Nej, de fjernede ikke min blindtarm, men giver mig bare medicin, fortæller hun videre, da SE og HØR spørger ind til et muligt ar på hendes stramme maveskind.

Zara Yüksel er ihærdig bodybuilder og så fast i kødet, at Sidney Lee bare måtte gafle hende - nu må han vente på sin sygdomsramte kæreste.

Sidney plejer ikke kæresten

Sidney Lee og Zara mødtes i forbindelse med optagelserne til programmet "Singleliv", hvor Lee var deltager, og Zara hans date. Det gik så frejdigt, at de 2 snart blev kærester. Men dog ikke så heftigt, at Sidney Lee rejser sporenstregs til det jyske for at pleje sin kæreste.

- Aj, jeg har et job både i dag og i morgen, så det kan jeg sgu ikke. Men jeg savner hende og håber, hun kommer sig snart, siger Sidney Lee.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close