Nyheder25. januar 2022

Shanna blev ghostet gang på gang, så lavede hun dette spørgeskema til fyrene

For at blive klogere på årsagerne bag de mange aflyste dates og manglende svar fra fyre på datingappen besluttede denne kvinde sig for at dele et exit-spørgeskema
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/shanna5.png
 Foto: Instagram, TikTok;Riesling4prez

Hvorfor ghostede du Shanna? Hvor lækker er Shanna? Hvordan undgår Shanna at blive ghostet i fremtiden?

Sådan lyder nogle af de spørgsmål, som amerikanske Shanna bad sine mislykkede dates svare på, hvis de pludselig ikke længere vendte tilbage på hendes beskeder.

Har du nogensinde trådt dine fødder på datingmarkedet, ved du godt, hvor frygteligt irriterende det kan være, hvis ham eller hende, du har i kikkerten, pludselig efterlader dig alene med det lille ”set”-ikon.

For at komme til bunds i de mange spøgelsessamtaler på appen Bumble skabte Shanna et spørgeskema, som hun er rar at dele med alle os andre på TikTok.

I skrivende stund er hendes første video blevet set hele 4,2 millioner gange.

30-årige Shanna har sågar delt en vejledning, så andre der er trætte af at blive ignoreret i indbakken, selv kan følge hendes eksempel.

@riesling4prez #datingtips #datingexpert #thisis30 #fyp #happyholidays #DoTheJuJu #nashvilledating #datingfail ♬ Ayy Ladies - Travis Porter

Tavs midt i samtalen

Ifølge singlekvinden fra Nashville valgte minimum én af hendes spøgelsesdates at svare i undersøgelsen, og her fremgik det blandt andet, at han havde ”fået stærke følelser for hurtigt”.

Samme person svarer desuden, at hun er ”pisselækker”, og indrømmer i en tilføjelse:

- Bliv ved med at være en megasej kvinde, og undskyld at jeg var en idiot.

Til mediet Ladbible fortæller Shanna, at hun ikke havde regnet med at få noget som helst ud af undersøgelserne, men at hun besluttede sig for at sende dem rundt for sjov.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/shanna.png
 Foto: TikTok, riesling4prez

(Foto: TikTok, riesling4prez)

Shanna endte endda med at få en undskyldning fra en af sine tavse dates

Det var særligt én bestemt datingoplevelse, der gav hende lyst til at se nærmere på bevæggrundene bag en såkaldt ”ghosting”.

Hun havde virkelig følt, at hun svingede godt med en fyr, som hun havde skrevet med over datingappen i et stykke tid. Men midt i beskedudvekslingen stoppede han pludselig med at svare hende.

- Vores sidste samtale handlede om, hvilken bil jeg havde, og jeg troede med det samme, at han så det som et rødt flag, fortæller hun.

@riesling4prez Let me see your results! #fyp #results #dating #ghostmode #datingadvice #datingtips #datingadviceformen #bumble #JBLGreekOut ♬ I AM WOMAN - Emmy Meli

For ikke at blive ghostet på samme hårde måde fremover lød mandens råd til Shanna:

- Begynd at date kvinder, for mænd er dumme.

Sponsoreret indhold