Sexede Simone: Svømmer i frække tilbud

21-årige Simone er en yderst eftertragtet ung kvinde.

21-årige Simone er en yderst eftertragtet ung kvinde.

Foto: Peter GrosenSimone Egeriis' sexede optræden i dette års nyligt afsluttede Melodi Grand Prix i Herning overraskede mange og fik ikke mindst det mandlige køn til at spærre øjnene op ved synet af den før så uskyldsrene pige.

I stedet for at troppe op og gøre det, hun plejer, nemlig at synge store ballader i flotte prinsessekjoler, gjorde hun det akkurat modsatte, og det har nu fået mænd i alle aldre til at skrive søde beskeder til hende på Facebook.

Sexede Simone: Fra barnestjerne til babe

En opfordring til de fans, der følger hende på det sociale medie, om at komme med ideer til, hvad hun skulle vise sin amerikanske veninde i Danmark, inden de sammen fløj til USA, resulterede således i søde og frække invitationer fra en hel del fyre, der gerne villle vise hende deres hjem eller arbejdsplads og lave varm kakao til hende.

Simone selv er beæret over alt den positive opmærksomhed, hun har fået efter Grand Prix'et.

- Jeg synes bare, det har været super fedt at få lov til at vise hele Danmark, at jeg kunne være andet end en sød, lille, artig pige, sagde hun til SE og HØR et par dage efter sin optræden.

Den smukke, lyshårede pige vil nu bruge det næste stykke tid på at lave musik i USA i håbet om at slå igennem derovre med sit nye, sexede image.

Sexede Simone: Brysterne er ægte
Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close