Nyheder 10. marts 2018

Seriekongen Lars Ranthe: Roller i spandevis

Lars Ranthe er her, der og alle vegne for tiden.
(Foto: Mikael Rieck)

Året 2018 er kun få måneder gammelt, men de danske fjernsynskiggere har allerede kunnet se skuespilleren Lars Ranthe i tre forskellige TV-serier.

Han har nemlig spillet med i ”Broen”, ”Badehotellet” og ”Greyzone”, og det er langtfra slut med at se den 48-årige skuespiller i produktioner i år.

– Det har været mit store serieår. Jeg er i hvert fald den skuespiller i Danmark, der filmer mest. Jeg har filmet hver dag i et år, men det er tilfælde af forskellige ting, fortæller Lars, da SE og HØR møder ham under optagelserne til TV-serien ”Friheden”.

Skuespilleren er dog glad for, at der er gang i butikken. 

– Om to år sidder jeg måske og har ikke noget at lave. Hvis folk ikke gider glo på mig, er det naturligt, at der så ikke kommer så mange tilbud bagefter, siger han.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Selv om kalenderen er pakket med optagedage, er Lars alligevel god til at slappe af og slå benene op. 

– Jeg er ret god til at koble af. Jeg er ikke den type skuespiller, der går rundt derhjemme og tænker på det. Jeg er optaget af det, når jeg er her, men jeg er også rigtig god til at slippe det igen. Ellers bliver det for hårdt, fortæller han.

Han har da også masser at tage sig til, når han har fri.

– Det sekund jeg går ud ad døren, glæder jeg mig til at komme ud i min have eller være sammen med mine børn eller komme ud at fiske, siger skuespilleren.

”Friheden” får premiere til oktober på Viaplay, ligesom Lars Ranthe også kan ses i serien ”Kriger”, der får premiere til efteråret på TV2. 

Sponsoreret indhold