Nyheder18. juni 2014

Se videoerne - uforlignelige Bodil Jørgensen

Højdepunkter med den nu kvæstede skuespiller Bodil Jørgensen
Af af
bodil jørgensen
 Foto: All Over

Tidligt onsdag morgen kom den populære skuespillerinde Bodil Jørgensen alvorligt til skade under optagelserne til den nye familiefilm "Far til Fires vilde ferie".

LÆS OGSÅ: Bodil Jørgensen overført til Odense Universitetshospital

Under traktorkørsel med kollega Kurt Ravn faldt Bodil Jørgensen af traktoren og blev efterfølgende ramt af køretøjet og pådrog sig - ifølge politipatruljen på ulykkesstedet - "alvorlige kvæstelser".

LÆS OGSÅ: Se fotos fra ulykkesstedet

Kvæstelserne er ikke livstruende, men der er ikke oplyst nærmere om den populære skuespillers skader.

Det har dog indtil videre ført til et stop for optagelserne af filmen, og alle de medvirkende og andre omkring filmen er blevet tilbudt psykologisk krisehjælp, oplyser Nordisk Film, der sammen med ASA Film Production står bag filmen.

Bodil Jørgensen er efter i første omgang at være blevet kørt med eskorte til Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg blevet overført til Odense Universitetshospital.

LÆS OGSÅ: Så ofte går det galt

Producenten af "Far til Fires vilde ferie", Henrik Møller-Sørensen udtaler:

- Bodil Jørgensen har det efter omstændighederne godt, selv om hun har fået nogle kvæstelser og foreløbigt er sygemeldt. Vores tanker går i øjeblikket til Bodil og hendes familie, siger Henrik Møller-Sørensen.

Bodil Jørgensens ulykke har fået øjeblikkelige konsekvenser for Tivolis nye sommerrevy "Tam Tam", hvor Bodil Jørgensen medvirker.

LÆS OGSÅ: Tivoli aflyser revy

Forestillingen i aften er aflyst, og Tivolis pressechef, Torben Plank, oplyser til SE og HØR, at Bodil Jørgensen ikke ventes tilbage foreløbig.

Bodil Jørgensen favner både karakterrollerne og komikken, og vi har plukket en lille buket videoklip fra sidstnævnte kategori, mens vi venter på, at Bodil Jørgensen kommer stærkt tilbage til de skrå brædder og film og tv.

Det er værd at vente på pointen i dette fremragende klip, "Frokost med mor", med en yngre Andreas Bo:

Rytteriet - Mor og Trine - Mor har været utro:

Rytteriet - Mor og Trine - Mor taler om kønsbehåring:

Rytteriet - Mor og Trine - De spørger til tennis:

Sponsoreret indhold