Alvorlig ulykke: Bodil Jørgensen er nu overført til Odense Universitetshospital

Bodil Jørgensen kom onsdag morgen alvorligt til skade, efter hun forulykkede i en traktor

Bodil Jørgensen kom onsdag morgen alvorligt til skade, efter hun forulykkede i en traktor

som ses til højreTidligt onsdag morgen kom den populære skuespillerinde Bodil Jørgensen alvorligt til skade under optagelserne til den nye Lille Per-film. En traktor, som hun befandt sig på, væltede, og ved ulykken kom hun så alvorligt til skade, at hun senere blev indlagt på Odense Universitetshospital efter en tur på Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg.

Det oplyser Nordisk Film, der sammen med ASA Film Production står bag filmen, i en pressemeddelelse onsdag ved middagstid:

- Under filmoptagelserne til den nye familiefilm "Far til Fires vilde ferie" var Bodil Jørgensen i morges udsat for en ulykke. Det skete i forbindelse med, at man skulle optage en scene med en traktor. Optagelserne fandt sted ved Mandø.

Bodil Jørgensen blev i første omgang indlagt på Esbjerg Hospital og er nu overført til Odense Universitets Hospital.

Producenten Henrik Møller-Sørensen udtaler i forbindelse med ulykken:

- Bodil Jørgensen har det efter omstændighederne godt, selv om hun har fået nogle kvæstelser og foreløbigt er sygemeldt. Vores tanker går i øjeblikket til Bodil og hendes familie. Mens politiet undersøger årsagen til hændelsen, kan vi desværre ikke kommentere på selve ulykken. Der har været rygter om, at Kurt Ravn også er kommet til skade, hvilket ikke er korrekt, siger producent Henrik Møller-Sørensen i pressemeddelelsen.

Syd- og Sønderjyllands Politi fik anmeldelsen kl. 06:40 om ulykken, der skete på Mandø og ved Vester Vedsted vest for Ribe.

- Ulykken skete i krydset ved Mandø Ebbevej og Laaningsvejen - det vil sige på fastlandet - da en traktor med to skuespillere ville køre op af et dige. Ved toppen af diget begynder traktoren at glide, og en af skuespillerne falder af og bliver ramt af traktoren.

- Den tilskadekomne, en kvindelig skuespiller på 53 år, er nu indlagt på Sydvestjysk Sygehus med alvorlige kvæstelser, skrev politiet tidligere på formiddagen.
Onsdagens alvorlige ulykke betyder, at Tivoli 'Tam Tam' i aften er aflyst.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close