Nyheder18. november 2016

Så er den her! Se traileren til Bornedals nye sorte komedie

I midten af januar får Ole Bornedals nye komedie – Dræberne fra Nibe – premiere. I dag løftede filmselskabet så sløret for traileren til den længe ventede trailer – se den her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/draeberne_fra_nibe.jpg
 (Foto: Per Arnesen)

Om under to måneder indtager en skraldsjov og komisk sort komedie de danske biografer. Her får Ole Bornedals nyeste komedie ”Dræberne fra Nibe” nemlig premiere.

I dag løftede filmselskabet så sløret for den første trailer for filmen, der har blandt andre Ulrich Thomsen, Nicolas Bro, Mia Lyhne og Lene Maria Christensen på rollelisten.

Du kan se traileren for filmen nederst i denne artikel.

”Dræberne fra Nibe” er den kulsorte komedie om de to jyske håndværkere og venner Ib og Edward, der er kørt sur i deres livløse ægteskaber med konerne Gritt og Ingrid. De leger med tanken om at leve det søde liv for de sorte penge, de har gemt.

Efter et kæmpe skænderi med deres koner hyrer de i en brandert en russisk lejemorder til at gøre det af med dem. Men de har undervurderet Gritt og Ingrid, og det bliver starten på en vanvittig rejse, hvor Ib og Edward til deres skræk selv får en lejemorder på nakken…

I filmens hovedroller ses en perlerække af Danmarks bedste skuespillere - heriblandt tre af dette års Robert vindere. Ulrich Thomsen og Nicolas Bro har rollerne som Edward og Ib, og Lene Maria Christensen og Mia Lyhne er deres snarrådige ægtefæller.

De får selskab af blandt andre Søren Malling, Birthe Neumann, Elsebeth Steentoft, Ole Thestrup og Jens Andersen. Desuden ses britiske Gwen Taylor og polske Marcin Dorociński i rollerne som filmens lejemordere.

”Dræberne fra Nibe” får biografpremiere 12. januar 2017.

Se traileren for filmen herunder:

Sponsoreret indhold