Nyheder16. oktober 2015

Pinlig fortid: Se Silas Holsts første job

Du gætter aldrig, hvilket første dansejob den tidligere ”Vild med dans”-stjerne Silas Holst havde. Det kan du se et billede af her, hvor han er iført et tåkrummende akavet kostume
https://imgix.seoghoer.dk/media/919fe8db0915483d950ddde92d0f9175.jpg
 Foto: All Over Press

De fleste kendisser er startet i det små.

Selv den største Hollywood-stjerne har måske spillet bagdelen af et æsel i en skolekomedie. Vi tør dog godt satse på, at de færreste personer kan gætte, hvad et af de store trækplastre for ”Vild med dans” på TV 2 Silas Holst lavede som sit første dansearbejde.

Som du kan se i bunden af artiklen, har Silas enlig delt et billede af sin første dansetjans som cheerleader for et fodboldhold.

Det er der i og for sig ikke noget pinligt ved, men det er den medfølgende udklædning, der nok kan fremkalde et fnis eller to.

Vi overlader ordet til Silas, for som han skriver sammen med billeder af sit tidligere jeg:

- Flashback til et af de tidligere Jobs... Man skal jo alle starte et sted - jeg startede så som abe.... Men det var fandme sjovt - go Gonzo!!!! Hahahaha, skriver Silas sammen med sit billede på Instagram.

Hvis du savner at kunne se den charmerende danser på landsdækkende tv, skal du ikke græde længere. For på fredag i næste uge er han med i en mini-udgave af ”Vild med dans” i en god sags tjeneste.

- På næste fredag d.23/10 holder Vild med Dans “Knæk Cancer” uge. Og som noget nyt i år dropper produktionen den normale dommerkonkurrence mellem showet og afgørelsen. Og i år tager de istedet tre ukendte danskere ind med hver deres historik med cancer, skriver Silas i et nyt blogindlæg, hvor han også nævner, at han glæder sig umådeligt meget til at være tilbage på skærmen.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-cta_facebook_116.png

Sponsoreret indhold