Se Pernille Højmarks nye musikvideo fra Brasilien

Pernille Højmark.

Pernille Højmark.

(Foto: Dan Mariegaard)

Når solen endelig titter frem her i det skiftende sommervejr, kan du nu smide Pernille Højmarks nye smilende sommernummer "Solen Skinner" på anlægget og nyde de varme stråler.

- "Solen Skinner" er et rigtigt sommerferienummer. Jeg synes, den skal ud nu, når det nu er sommer. Og det er en hyldest til at være midt i livet, fortæller 57-årige Pernille Højmark til SE og HØR.

Og det var Pernilles eksmand og "Sweetharts"-kollega Kim Kidholm Christensen, der introducerede det lune sommernummer.   

- Min eksmand Kim havde taget sangen med hjem fra Mexico. Og så oversatte vi den, fordi jeg var blevet så begejstret for den, smiler Pernille, der havde optaget den glade sommersang i Brasilien.

- Videoen (til "Solen Skinner", red.) er lidt for sjov optaget i Brasilien og så har vi pyntet lidt på den. Jeg var på ferie med min veninde, og så besluttede vi os for at lave en video på det her nummer, fordi den nemlig handler om sommer og livet og om at slå armene ud, siger sangerinden. 

Det er første gang, at sangerinden og skuespilleren springer ud i et musikalsk soloprojekt.

- Det er jo topoptimistisk at udgive en soloplade, når man er 57. Men det vil jeg skide på. Jeg synes, det er så fantastisk, at det har lykkedes mig at have fået skrevet de her sange. Da jeg gik i gang, anede jeg ikke, og jeg kunne eller ej. Hvis jeg selv skal sige det, så synes jeg, det er lykkedes godt, fortæller Pernille Højmark, der har fundet inspiration til albummet gennem hendes livs op- og nedture gennem de sidste fem år.  

Tilbage i maj udgav Højmark pladens første single "Simpelthen fantastisk", der har fået en varm ankomst hos lytterne. I løbet af året satser sangerinden at udgive to singler mere, inden albummet er på gaden til marts næste år, hvor Pernille også vil tage på en forårsturné. 

 

Du kan høre det nye sommerhit lige her. 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close