Nyheder19. februar 2015

SE og HØR-udfordringen: - Der skal fart på

Mai Manniche knokler for Familier med kræftramte børn
Af af
Mai Manniche har indledt et samarbejde med Bilia i Nærum, der vil vise nogle af de flotte køretøjer ved hendes store event på Ascot Hotel den 25. marts.
Mai Manniche har indledt et samarbejde med Bilia i Nærum, der vil vise nogle af de flotte køretøjer ved hendes store event på Ascot Hotel den 25. marts.
 Foto: Thomas LaursenDen 30-årige smykkedesigner, Mai Manniche, er vild med biler.

Derfor har hun fået Bilia med i en stor event, som blot er ét af de mange tiltag, hun har i gang for den gode sag.

LÆS OGSÅ: - Jeg vil gøre en forskel

Mai Manniche har mange jern i ilden for at få pengene til at yngle til fordel for Familier med kræftramte børn.

Hun er en af de seks kendte, der har taget imod SE og HØR-udfordringen om at få 10.000 kr. til at blive til rigtig mange penge.

- Jeg synes, der skal ske noget, og jeg har flere projekter i gang. Og så er det vigtigt at have et stort netværk, der bakker op om den gode sag, siger Mai Manniche.

LÆS OGSÅ: Kendte samler ind til Familier med kræftramte børn

Hun har blandt andet ind ledt et samarbejde med Bilia i Nærum, der giver 15.000 kr. til en stor event på Ascot Hotel i København den 25. marts kl. 17-20. Her vil firmaet blandt
andet vise nogle af deres flotte biler.

- Når jeg har et bilfirma med, er det, fordi jeg selv er vild med biler.

- Jeg bruger selv megen tid i min bil, så den skal fungere og være hurtig i optrækket, siger Mai Manniche.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/24d5198ade7e44cd86cac0ce34af4b02.jpg


- Når jeg dater mænd, bliver de ofte overraskede over, at jeg er vild med biler, siger Mai Manniche. (Foto: Thomas Laursen)

Hun har sit eget firma, hvor ti procent af alt salg går til Familier med kræftramte børn. Du kan se meget mere på hendes hjemmeside
www.jewlscph.com - eller i hendes forretning på Blegdamsvej 104 A i København.

Læs meget mere om Mai Manniches mange initiativer for at skaffe penge til Familier med kræftramte børn i denne uges SE og HØR.

Jacob Risgaard samlede en mindre formue ind på én dag, og han er fortsat i fuld gang - læs mere i SE og HØR.

Hør mere om den gode sag i videoerne herunder

Frederik Fetterlein fortæller, hvordan han har tænkt sig at slå konkurrenterne:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTubeSophie Løhde: - Kræft er en frygtelig sygdom - især når den rammer helt uskyldige børn:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTubeDen tidligere professionelle cykelrytter, Brian Holm, har selv haft kræft:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTubeMai Manniche: - Vi skal indsamle en kæmpe bunke penge til Familier med kræftramte børn:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTubeKunstner Per Hillo glæder sig til udfordringen og håber at slå konkurrenterne:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTubeJacob Risgaard er selfmade millionær og ved, hvordan man får penge til at yngle:SE og HØRs chefredaktør, Niels Pinborg, er meget glad for, at kendisserne har taget udfordringen op:

Sponsoreret indhold