Nyheder12. februar 2015

- Jeg vil gøre en forskel

Kunstneren Per Hillo samler ind til kræftramte børn
Af af
Du kan købe et kunstværk af Per Hillo og støtte Familier med kræftramte børn
Du kan købe et kunstværk af Per Hillo og støtte Familier med kræftramte børn
 Foto: Thomas LaursenHvis du drømmer om stjerne-kunst på væggene, har du chancen nu. Den danske kunstner Per Hillo sælger kunstplakater af nogle af sine malerier for 100 kroner stykket i sine gallerier og for 100 kroner + porto på perhillo.dk

LÆS OGSÅ: De vil hjælpe familier med kræftramte børn

Udsalget er en del af SE og HØR-udfordringen hvor kunstneren og fem andre kendte danskere skal forsøge at få 10.000 kroner til at yngle til fordel for foreningen Familier med kræftramte børn.

- Det betyder meget for meget at kunne hjælpe, hvor det er muligt. Jeg kan ikke redde den halve verden, men kan jeg være med til at gøre det en smule rarere for nogle at være her, så er jeg glad, siger Per Hillo til SE og HØR.

Du kan læse endnu mere om malerierne i den gode sags tjeneste i denne uges SE og HØR.

De andre kendte i projektet er Sophie Løhde, Mai Manniche, Frederik Fetterlein, Brian Holm, og Jacob Risgaard.

Hør mere om den gode sag i videoerne herunder
Frederik Fetterlein fortæller, hvordan han har tænkt sig at slå konkurrenterne:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTubeSophie Løhde: - Kræft er en frygtelig sygdom - især når den rammer helt uskyldige børn:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTubeDen tidligere professionelle cykelrytter, Brian Holm, har selv haft kræft:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTubeMai Manniche: - Vi skal indsamle en kæmpe bunke penge til Familier med kræftramte børn:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTubeKunstner Per Hillo glæder sig til udfordringen og håber at slå konkurrenterne:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTubeJacob Risgaard er selfmade millionær og ved, hvordan man får penge til at yngle:SE og HØRs chefredaktør, Niels Pinborg, er meget glad for, at kendisserne har taget udfordringen op:

Sponsoreret indhold