Nyheder7. september 2012

SE og HØR bakkes op i Christiane-farcen

Samtlige af Allers blade går nu sammen i fælles front mod TV2
Af af
Christiane og Liam kommer ikke til at stoppe SE og HØR i dækningen af de to TV2-programmer
Christiane og Liam kommer ikke til at stoppe SE og HØR i dækningen af de to TV2-programmer
 Foto: Dan Mariegaard

Balladen omkring TV2's udelukkelse af SE og HØR til hit-programmerne "Vild med dans" og Voice - Danmarks største stemme" buldrer stadig derudaf.

Christiane Schaumburg-Müller og kæresten Liam O'Connors krav om, at ugebladet ikke må dække de to TV-programmer på grund af de feriebilleder, der blev bragt i bladet for godt to uger siden, har nemlig ikke ændret sig.

Det vil Aller Media ikke finde sig i, og derfor går alle Allers blade og webmedier nu sammen i fælles front mod TV2.

Læs også: Christiane: Får sin vilje

Ledelsen i Aller Media har derfor i samarbejde med chefredaktørerne fra koncernens øvrige blade og webmedier besluttet, at alle redaktioner bakker op om problemstillingen.

Konkret betyder det, at alle Aller-publikationer, der dækker de to TV-programmer, stiller deres stof til rådighed for SE og HØR.

Det samme valgte BT i øvrigt at gøre senere fredag eftermiddag, og fulgte dermed i fodsporene på Ekstra Bladet, som allerede i sidste uge meddelte, at man i sympati vil levere sit "Vild med dans"- og "Voice"-stof til SE og HØR.

Tirsdag blev det meddelt, at SE og HØR ikke får lov at sidde med, når "Vild med dans" går i luften i aften og de næste mange fredage.

Og i dag svarede ugebladets egen koncern altså igen på balladen.

Læs også: Christiane: Bliv væk, SE og HØR

- Aller Media mener, at den redaktionelle dækning af de to TV-programmer og de private feriebilleder ikke kan ses i en sammenhæng. Koncernen mener videre, at TV2 med sin udelukkelse af SE og HØR optræder problematisk i forhold til pressefriheden og svigter deres forpligtelser som en statsejet public service kanal, hvor de ikke bør udelukke og diskriminere et enkelt medie fra pressemøder eller offentlige begivenheder med almen interesse, skriver den administrerende direktør for Aller Media, Pål Thore Krosby, i en pressemeddelelse.
Sponsoreret indhold