Christiane: Får sin vilje

Christiane Schaumburg Müller får sin vilje - TV2 udelukker nu SE og HØR fra \

Christiane Schaumburg Müller får sin vilje - TV2 udelukker nu SE og HØR fra "Vild med dans".

Foto: All over

Først var det et pressemøde. Så endnu et pressemøde, og nu er også selve programmet. TV2 har netop sendt invitationerne ud til pressen til fredagens "Vild med dans"-optagelser, og ganske som ventet er SE og HØR ikke blandt de inviterede medier.

Læs også: Christina topløs

Årsagen er, at vi for to uger siden bragte en flot billedserie fra Christiane Schaumburg-Müllers ferie, hvor hun optrådte ganske letpåklædt. Det faldt den blonde studievært så meget for brystet - om man så må sige - at hun overfor TV2 har insisteret på, at SE og HØR ikke inviteres til "Vild med dans". Og TV-stationen har altså valgt at føje deres stjerne.

Læs også: Christiane: Bliv væk, SE og HØR

- Det er helt som forventet. TV2 har tabt sutten og endnu ikke fundet den igen. Det respekterer vi selvfølgelig, og de behøver ikke hyre vagtfolk for at holde os væk. Vi kunne aldrig drømme om at dukke op, når vi ikke er inviteret, lyder det fra SE og HØRs chefredaktør, Kim Henningsen

Han lover dog samtidig, at SE og HØR selvfølgelig vil dække "Vild med dans" massivt - det bliver altså bare ikke fra pladserne i TV-studiet.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close