Nyheder4. november 2015

Se Nikita Klæstrups frække halloween-kostume

Selvom halloween-sæsonen er vel overstået, kan man godt tage et mindre tilbageblik. Især, når det drejer sig om smækre Nikita Klæstrup
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-13211.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Hvis du også gik og undrede dig over, hvilket kostume den lækre politiker Nikita Klæstrup havde på til halloween i weekenden, så behøver du ikke undre dig længere.

Nikita Klæstrup havde nemlig iført sig en tætsiddende latexkjole med dertilhørende fiskenetstrømper. Hvilket tema, Nikita gik efter, er vi stadig usikre på, men synet af hende er nok til, at vi ikke stiller flere spørgsmål.

Og at dømme ud fra hendes nyeste blogindlæg, så havde hun ikke en kedelig aften i byen med sin ven Søren.

- Det var en vildt sjov aften, hvor vi råbte af lærredet (i biffen. red.), kastede med diverse genstande og dansede The Time Warp – naturligvis! Efter Rocky Horror tog vi videre på Balderdash, som holdt Day of the Dead. Temaet var fuldendt med mexicansk mad og muligheden for at blive sminket. Og så var der selvfølgelig også lækre cocktails med tequila i. (Jeg burde aldrig have lov til at drikke tequila), skriver hun i sit blogindlæg.

Byturen må have været rigtig hård, for hun kom ikke hjem fra overnatningen hos vennen Søren dagen efter.

- Søndag vågnede jeg op hos Søren og havde alle intentioner om at tage hjem på et eller andet tidspunkt. Men da det i løbet af dagen ikke lykkedes mig at genvinde mine kræfter, måtte jeg blive og putte med Sørens bulldogs endnu en nat. Jeg klager nu ikke! Beretter hun på sin blog.

Du kan se Nikita Klæstrup i det saftige kostume og høre om deres forberedelser til byturen HER.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-cta_facebook_116.png

Sponsoreret indhold