Nyheder1. oktober 2015

Nikita Klæstrup: Nu med mere fylde

Den lækre politiker Nikita Klæstrup har været en tur under kniven og fået indsat mere fylde. Du kan se resultatet her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/nikita_klaestrup_-_kaspar_wenstrup_-_web1_2.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Forleden var Nikita Klæstrup en tur forbi en klinik for at få opfyldt et gammelt ønske om at få mere fylde. Hun har nemlig altid drømt om at få større læber, især overlæben måtte gerne få et løft.

- Jeg har altid været ked af at mine læber ikke var større. Min underlæbe var egentlig fin nok, men min overlæbe har altid været for lille. Derudover havde jeg en asymmetrisk overlæbe. Det er den slags ting man stort set kun selv lægger mærke til, men det har virkelig irriteret mig! skriver Klæstrup i sit nyeste blog-indlæg.

Nikita Klæstrup, hvis politiske parti er Liberal Alliance, havde set frem til at få ønsket opfyldt, men det var ikke uden at have nerver på.

[node:aller-related-content]

- Jeg var latterligt nervøs! Jeg er bange for alt der involverer nåle, kanyler, indsprøjtninger osv. Det var egentlig ikke helt så smertefuldt som jeg havde regnet med. Det var mere ubehageligt og der var visse steder, hvor det nev ret meget. Derudover tog det længere tid, end jeg havde regnet med. Jeg havde virkelig regnet med fire stik og så færdig, skriver hun detaljerigt i sit indlæg.

Bagefter var det blevet tid til selvforkælelse med slik og andre søde sager for at komme sig oven på oplevelsen.

Du kan se et før og efter billede af Nikitas læber HER.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-cta_facebook_116.png

Sponsoreret indhold