Nyheder30. november 2017

Eksklusiv premiere: Se Johnny Deluxes nye musikvideo

Johnny Deluxe er gået sammen med den unge instruktør Andrea Stief på deres nye musikvideo til sangen "Er du hos ham nu"
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jd_pressefoto_1.jpg
 Foto: GL Music

Johnny Deluxe er tilbage med en ny musikvideo, og denne gang er de gået sammen med den 24-årige instruktør Andrea Stief, for at få lavet en video, der sætter billeder på musikken.

Helt eksklusivt har vi her på SE og HØR fået lov til at være de første, der kan vise den nye musik video fra Johnny Deluxe.

Andrea Steif, der har lavet musikvideoen, har vundet priser for sine kortfilm, og det er stilen fra disse, der går igen i den nye Johnny Deluxe-musikvideo.

Og det har ikke været helt fremmet for den unge instruktør at arbejde med musik i forbindelse med hendes filmarbejde.

- Min far er jazzmusiker, og som barn fik jeg tiden til koncerterne til at gå med at digte historier, fortæller hun. - Musikken er udgangspunktet for historien. Ved at lade musikkens stemning, teksten eller kunstnerens ønsker inspirere til billederne og det narrative, får jeg mulighed for at bevæge mig i musikkens verden, som jeg er vokset op i, og samtidigt mulighed for at arbejde med det, som jeg føler er mit element – at arbejde med film, siger Andrea Stief.

Johnny Deluxe midt i comeback

Johnny Deluxe fandt sammen i 2000, men i 2010 valgte de at gå hver til sit. Sidste år fandt de så sammen igen.

- Pausen væk fra hinanden og fra Johnny Deluxe har gjort os godt. Vi har alle haft gang i en masse musikalske projekter hver for sig i de år, der er gået, siden vi opløste bandet. Mere og mere er det dog gået op for os, at vi ikke kan undvære hinanden. Hverken som venner eller bandkollegaer. Og så savnede vi alle sammen bare Johnny sindssygt meget, lød det sidste år fra Johnny Deluxe i en pressemeddelelse.

Johnny Deluxe har tidligere hittet med sange som "Drømmer jeg", "Elskovspony" og "Drenge som mig".

Du kan se bandets nye musikvideo herunder

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold