Nyheder 31. januar 2014

Se, hvem de kendte håber bliver vært til Melodi Grand Prix

Der er delte meninger om, hvem der kan klare værtsrollen bedst
Bliver det mon en af disse to, eller begge, der skal styre slagets gang ved det europæiske Grand Prix?
Bliver det mon en af disse to, eller begge, der skal styre slagets gang ved det europæiske Grand Prix?

Når Danmark i maj er vært for den store internationale musikkonkurrence, Eurovision, vil millioner af menneskers øjne være rettet mod den vært, der bliver valgt til at guide seerne igennem aftenen.

Derfor er det et vigtigt valg. Da Danmark sidst var vært ved Eurovision i 2001, var det Natasja Crone og Søren Pilmark, der havde æren, men de fik efterfølgende stor kritik for deres optræden.

Læs også: Christiane klar til at takke nej til værtsrolle i europæisk Melodi Grand Prix

Skal vi undgå det igen, så skal vi i følge de danske kendisser diske op med vores stærkeste værter, men hvem det er, er der flere bud på.

- Det skal være Christiane (Schaumburg-Müller O'Connor, red.), siger Lina Rafn, der selv er vant til at være på skærmen i X Factor.

- Christiane ligner en superstjerne, hun er super professionel og lynende begavet. Hun er vant til at improvisere, og så kan hun tale flydende fransk. Det kan simpelthen ikke være andre, mener Lina Rafn.

Hun håber, at tv-værtinden kan bruge værtsrollen som et springbræt til udlandet.

- Hvis hun bliver valgt, så bliver hun opdaget, og det er også dét, jeg under hende. For selvfølgelig skal hun være Bond-pige en dag. Hun skal bare ud over rampen, siger Lina Rafn.

Se også: Grease-stjerner konkurrerer i Grand Prix

Også modeeksperten Uffe Buchard har Christiane Schaumburg-Müller O'Connor som sin favorit.

- Helt personligt så synes jeg, at Christiane Schaumburg-Müller er det fuldstændigt oplagte valg. Pigen ser 100 procent skandinavisk ud - lige præcis som folk rundt om i verden forestiller sig, at en smuk skandinavisk pige ser ud.

- Hendes mor er oven i købet fransklærer, så hun taler flydende fransk og er i øvrigt super vant til at lave tv. Og sidst men ikke mindst, og det betyder meget for mig, så kan hun passe alle de fede kjoler, siger Uffe Buchardt.

Tv-værtinden Ida Wohlert drømmer ikke selv om rollen som Eurovision-vært, men hun ved godt, hvilken kollega, hun ville pege på.

- Jeg vil sige Louise Wolff. Hun er rigtig god, og så kunne man spice hende op med en skuespiller som Nikolaj Lie Kaas.

- Men hvis jeg var chef, og skulle have et show til at fungere, så ville jeg pege på hende. Man er nødt til at have nogle rutinerede tv-kræfter, og det har hun, siger Ida Wohlert.

Andrea Elisabeth Rudolph, der før har været værtinde på Vild med dans, har en mandlig vært som favorit til jobbet.

- Jeg vil helt klart pege på Jacob Riising, ham stemmer jeg på. Han er pisse ligeglad, og det elsker jeg. Han er sjov, og han favner bredt, siger hun.

Se også: Kontroversiel sangerinde har indlagt sig selv

- Det er svært at pege på en kvindelig vært, for der er så mange gode. Jeg synes Louise Wolff er god, jeg synes Christiane (Schaumburg-Müller O'Connor, red.) er god, og jeg synes Sofie Lassen-Kahlke er god, mener Andrea Elisabeth Rudolph.

Også sangerinden Pernille Rosendahl har en mandlig favorit. Og gerne en, der tør at gå til ekstremerne, og som ikke er bange for at prøve noget nyt.

- Jeg synes, Emil Thorup er fantastisk. Det bliver nødt til at være lidt sjovt. Han kan jo føde på live-tv, og så kan vi se, hvordan de æder den ude i Europa, siger hun og griner.

- Hvis det skal være en kvinde, så synes jeg, at Sidse Babett Knudsen er vildt skøn. Hun er begavet og sjov og lækker, siger Pernille Rosendahl.

Eurovision afholdes i København fra den 6.-10. maj.

Newspaq

Sponsoreret indhold