Kontroversiel sangerinde har indlagt sig selv

Ke$ha kæmper lider af spiseforstyrrelse

Ke$ha kæmper lider af spiseforstyrrelse

Foto: All Over Press
Den amerikanske sangerinde Ke$ha ser både sund, glad og velernæret ud, men bag den polerede overflade gemmer sig en trist sandhed.

Forleden måtte den populære sangerinde nemlig tjekke ind på et afvænningscenter i nærheden af Chicago for at komme sin slemme spiseforstyrrelse til livs.

Laura fra "Jul i Valhal": Fik spiseforstyrrelse

- Jeg er en korsfarer for at være sig selv og elske sig selv, men jeg har erfaret, at det er svært at praktisere, lød den ærlige melding fra Ke$ha i et interview med MTV News.

- Jeg vil ikke være tilgængelig de kommende 30 dage, hvor jeg har søgt behandling for min spiseforstyrrelse - for at lære at elske mig selv igen, præcis som jeg er.

Ke$ha, der slog igennem med debutsinglen "Tik Tok" i 2009, har tidligere givet sine fans et indblik i sit glamourøse og spektakulære liv i MTV's doku-serie "Ke$ha: My Crazy Beautiful Life".

Christian Bitz: Havde spiseforstyrrelse

Hendes tur på afvænningscenter kommer blot en måned før, hun skal optræde i Dubai som en del af hendes "Warrior"-turné.
Den unge sangerinde havde ellers store ambitioner på dørtærsklen til det nye år. Nytårsaften afslørede hun en ny video for sin seneste single "Dirty Love", som hun tilmeld selv har været med til at producere.

- Skål for at dette år bliver det bedste nogensinde. 2014 bliver sandhedens og frihedens år, skrev hun på Twitter dagen efter.

Ke$ha blev sidste år hyldet med en "NewNowNext"-award for hendes single "C-mon", lige som hun modtog en pris for at skabe opmærksomhed omkring dyrevelfærd.

Newspaq

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close