Nyheder15. januar 2016

Allergisk reaktion: Se Fuhlendorffs vilde forvandling

Årets komiker 2015 Christian Fuhlendorff nyder lige nu en ferie i Thailand med sin familie. Men desværre har komikeren indtaget noget, han vist ikke kunne tåle. I hvert fald er hans ansigt hævet gevaldigt op
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/christian-fuhlendorff.jpg
 (Foto: All Over)

I disse uger nyder Christian Fuhlendorff varmen og vandet i dejlige Thailand sammen med sin familie – men turene til stranden og poolen blev for nylig erstattet af et besøg hos lægen.

For komikeren har vist spist noget, han ikke kunne tåle – i hvert fald ligner det, at han har fået en allergisk reaktion i ansigtet, der har fået komikerens øjne til at hæve gevaldigt op.

På sin Facebook-side har Christian Fuhlendorff, der blev kåret til Årets Komiker 2015, lagt flere billeder op af sit ansigt – og han er nærmest ikke til at genkende.

- Michala: "Far, er du ved at bli' til en Thailænder?". Jeg holder utrolig meget af Thailand og thailændere, men tror sgu jeg lige smutter til lægen alligevel, skriver Christian Fuhlendorff som kommentar til et af billederne.

- Det der fik mig overbevist, var dog bemærkningen om jeg lignede Carsten Bang!

Christian Fuhlendorff har i skrivende stund endnu ikke afsløret, hvad den thailandske læge har konstateret – men Carsten Bang har selv kommenteret bemærkningen om, at han nu har fået en ”bror”.

- Jeg kan godt se ligheden rundt om øjnene, men ellers er det da langt fra, skriver Carsten Bang som kommentar.

God bedring – og god ferie – til Christian Fuhlendorff.

Sponsoreret indhold