Nyheder28. september 2014

Fuhlendorff aflyste show lørdag: Jeg skal være far. Og det sker lige nu!

Komikeren Christian Fuhlendorff far for anden gang
Af af
Christian Fuhlendorff er blevet far
Christian Fuhlendorff er blevet far
 Foto: Jesper SunesenLørdag aften skulle komiker Christian Fuhlendorff have underholdt på Fabrikken i Skibby. Men der kom noget ret så vigtigt i vejen, der fik komikeren til at aflyse sit show 'For at gøre en kort historie lang': Christian Fuhlendorff skulle nemlig være far - nu!, oplyste han på sin Facebook-side lørdag:

- Jeg skal være far. Og det sker lige nu! Så jeg må desværre aflyse mit show i Skibby i aften, så jeg kan være der for min kæreste. Jeg undskylder mange gange. Til jer der allerede har købt billetter til showet, får I automatisk pengene retur, ellers kontakt billetlugen.dk. Og så håber jeg at se jer til et af mine andre shows i nærheden, skrev Christian Fuhlendorff således på sin Facebook-profil sidst på eftermiddagen lørdag.

LÆS OGSÅ: Fuhlendorff afslører: Så meget tjener jeg

LÆS OGSÅ: Fuhlendorff og kæresten går fra hinanden

Trods det pludselige afbud skriver flere som kommentar, at de ikke tror, at der er nogen, der vil kritisere hans prioritering - mange har også sendt et 'tillykke' i retning mod komikeren.

Der er dog også enkelte, der mener, at showet er dårligt planlagt, når det kunne falde sammen med Fuhlendorffs kæreste Karinas termin. Til dét har komikeren endda fundet tid til at svare:

- Touren er planlagt lang tid i forvejen. Halvanden år før jeg havde premiere, gik planlægningen af den i gang, lyder svaret på Facebook fra Fuhlendorff, der på samme tid slår fast, at han hurtigst muligt vil se, om han kan finde en anden dag at besøge Skibby.

Komieren afslører intet om barnets køn i sin statusopdatering på Facebook. I forvejen har han sammen med sin kæreste Karina datteren Mikala fra 2010.

Sponsoreret indhold