Nyheder 14. juni 2016

Se frækt billede: Nøgenmodel besøger Danmark

Den tidligere Baywatch-stjerne har en travl uge i København, hvor hun landede i går aftes

Hun blev berømt for at sprinte op og ned af de californiske strande i hitserien "Baywatch" kun iført en meget stram badedragt. 

Og nu er den 44-årige amerikaner klar til at indtage Danmark.

Carmen Electra landede i hvert fald i Københavs Lufthavn i går aftes, og det er meningen, at hun skal være i landet hele ugen. Skuespilleren skal blandt andet besøge den danske virksomhed New Nordic, som Electra angiveligt skulle være imponeret af på grund af deres kosttilskud. 

Det er Hollywood-agenten Claus Hjelmbak, som har fået stjernen til Danmark. Præcis som det også var Hjelmbak som i flere omgange fik Tori Spelling fra Berverly Hills 90210 til landet.

Carmen Electra har ud over Baywatch også været med i film som "Mænd er fra Mars og Kvinder er fra Venus" og "Scary Movie".

Hun blev født i Cincinnati, Ohio af irske, tyske og cherokee forfædre, hvilket må være hemmeligheden bag hendes gode gener.

De mandlige stjerner i USA har naturligvis vist stor interesse for skønheden, og Carmen har da også være gift med både basketstjernen Dennis Rodman og senere guitaristen Dave Navarro. 

Sponsoreret indhold