Hollywood22. oktober 2015

Carmen Electra: Min glidecreme hjælper kvinder

"Baywatch"-stjernen Carmen Electra fortæller, at hun var "hands on" i produktionen af hendes nye linje af diverse glidecremer, og en af dem er lavet specielt til kvinder

Carmen Electra sælger glidecreme

Hun har været model, skuespillerinde og danser, men nu har Carmen Electra fundet på en ny fidus sammen med sexlegetøjsgiganten Fleshlight: Hun har skabt sine egne glidecremer i forskellige smagsvarianter, og en af dem er særligt designet til at afhjælpe problemer med pH-balancen.

- Det, kvinder klager mest over, når det kommer til sex, er deres pH-værdier. Det var noget, som interesserede mig meget under mit møde med Fleshlight. Jeg følte, at det var et meget vigtigt problem at løse. Jeg har en smagsvariant, som er blevet lavet specielt til kvinder for at bibeholde en sund pH-balance. Det vil alle kvinder have, fortæller Carmen Electra til Galoremag.com.

Carmen Electras glidecremer fokuserer ellers på at øge følsomheden under sex.

- Jeg har været meget "hands on" i forhold til at prøve forskellige smagsvarianter og finde ud af, hvad jeg kunne lide. Nu er vi nået her til - jeg tror på det her produkt, og jeg ved, det virker, fortsætter hun.

Hvorfor de andre glidecremer i serien ikke også er gode for pH-balancen, melder historien intet om. Til gengæld fortæller Carmen Electra også, at hun er meget tilfreds både med glidecremen og produktionen af den, fordi hun var på bølgelængde med Fleshlight.

- Jeg var meget interesseret i at se ideerne, da jeg mødtes med Fleshlight ... Da emnet "glidecreme" kom op, connectede vi virkelig og følte, at det ville være det rigtige valg. Hvis der er et produkt, som man selv har opfundet eller været en del af, så har jeg lært, at man skal sørge for, at det er noget, man elsker, og som er en del af ens liv hver dag, siger Carmen Electra, der dog afslører, at hun ikke ser nogen for tiden.

https://imgix.seoghoer.dk/fb_hllwd_116.png

Sponsoreret indhold