Nyheder18. juli 2015

Se det sjove billede: Wozniacki fotobomber Beckham

Caroline Wozniacki stjal rampelyset, da der skulle tages billeder under dette års ESPYS-uddeling

Se alle billederne: Hov… jamen er det ikke?

Den danske tennisspiller Caroline Wozniacki var i drillehumør under årets ESPYS-uddeling, der er en årlig prisoverrækkelse til topsportsfolk.

Festlighederne tiltrak masser af celebre sportsstjerner, som blandt andre talte den forhenværende fodboldspiller David Beckham, basketball-dunkeren LeBron James og den alpine skiløber Lindsey Vonn, der er blandt Wozniackis veninder.

Den 25-årige hårdtslående dansker har på Instagram flittigt delt billeder fra festen, hvor hun blandt andet konkurrerer med Vonn om, hvem der har den højeste slids på kjolen.

Men Wozniacki delte også fredag aften et drille-billede, hvor hun storsmilende såkaldt fotobomber en intetanende David Beckham, der poserer foran fotografen.

- Når man totalt ødelægger et billede med en photobomb, skriver den tidligere verdensetter til det sjove foto, som har fået over 15.000 likes.

Du kan se endnu flere sjove 'fotobombs' i galleriet øverst i denne artikel.

Til uddelingen så Wozniacki blandt andre den tidligere OL-guldvinder og tv-personlighed Caitlyn Jenner modtage prisen Arthur Ashe Award for Courage for at stå frem som sit sande kvindelige jeg efter at have levet 65 år som manden Bruce Jenner.

Efter den festlige aften kan Wozniacki holde lidt sommerferie indtil august, hvor hun spiller Rogers Cup i den canadiske storby Montréal.

When you totally ruin a picture with a photobomb

A photo posted by Caroline Wozniacki (@carowozniacki) on

Jul 17, 2015 at 9:19am PDT

Sponsoreret indhold