Billede går verden rundt: Fotobombet ... af en skildpadde!

Se alle billederne: Hov… jamen er det ikke?- Smiil... du er blevet fotobombet... af et havdyr!

Da Diovani de Jesus for nyligt besøgte paradis-strandene omkring Filippinerne, fik han noget andet - og måske ganske uventet - med hjem på feriebilledet.

For da han sammen med vennerne poserede foran kameraet i strandkanten, dukkede der ud af det blå en skildpadde op og fotobombede feriebilledet.

- Det lave vand ved Apo Island er et ædegilde-område for havskildpadder. Dette bør minde os om, at det kan lykkes mennesker og skabninger som denne blide pawikan (havskildpadde) at leve sammen i harmoni, siger Diovani de Jesus til det britiske medie Mirror.- Smiiil! (Foto: imgur)


Billedet lagde han på det sociale medier, og der gik - naturligvis - ikke længe, før billedet gik verden rundt. Diovani de Jesuss fotobomb-billede er bestemt ikke det eneste, der er gået verden rundt.

Også australske Jayde Taylor har taget et billede, der høstede utallige kommentarer og 'likes' på de sociale medier.

Nnærstuderede man billedet fra den 29-årige kvindes tur til Glosgow i Skotland i juli 2014, , stod det hurtigt klart, at hun havde fået et noget utraditionelt billede.

For ingen ringere end den britiske dronning Elizabeth havde sneget sig med på billedet - og den aldrende dronning præsterede endda et overordentligt smil til kameraet.

LÆS OGSÅ: Hjælp Casper Christensen: - Hvem fotobobede vi?

Jayde Taylor var så glad for billedet, at hun lagde det på det sociale medie Twitter. Og der gik ikke længe, før billedet havde nået ud over Skotlands grænser. Blot på ét døgn blev billedet delt mere end 11.000 gange.Danske Christina Sander Tjerrild og den australske Jayde Taylor har begge været udsat for en 'fotobombning' (Fotos: Facebook og Twitter)


Også danske Christina Sander Tjerrild fra København fik i 2013 dét, hun selv kalder sit "livs oplevelse".

LÆS OGSÅ: Se Mikkel Hansens perfekte fotobomb

Under et besøg i Boston oplevede den danske pige i april 2013 at blive fotobombet af selveste Kevin Spacey, som sprang ind foran kameraet under en løbetur.

- Jeg kan høre, at hans kammerat siger, 'do a photobomb'. Og det gør han. Han står lige ved siden af mig. Det var så surrealistisk. Jeg har nok set American Beauty 50 gange, og synes han er fuldstændig fantastisk, udtalte Christina Sander Tjerrild om det pudsige kendis-besøg.

SE og HØR bringer her en lang række sjove og skøre fotobomb-eksempler fra både ind- og udland (og der er såmænd også dyr iblandt)

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close