Se de skønne billeder: Her er Englands lille prinsesse

Se billedet: Er dette den VILDESTE gave til den britiske prinsesse?Storbritannien har fået en lille prinsesse. Lørdag den 2. maj nedkom hertuginde Kate således med en lille velskabt pige på St Mary's hospitalet i London.

Den 33-årige hertuginde nedkom med en velskabt pige på lidt over 3.700 gram kl. 08.34 - blot få timer efter at hun var blevet indlogeret på en privat fløj på St Mary's hospitalet i London.

Og klokken 19.10 samme dag forlod det stolte forældrepar så hospitalet - og de blev traditionen tro mødt af en jublende folkemængde, da de trådte ud af St Mary's hospitalet.

Den lille prinsesse ænsede dog ikke postyret. Hun sov fredfyldt i sine mors arme. Du kan se billeder af den lille prinsesse i bunden af denne artikel.

LÆS OGSÅ: Tillykke: Kate har født en lille pige

Hospitalet i London er det samme hospital, hvor hertuginde Kate nedkom med parrets første barn, sønnen George. Han kom til verden 22. juli 2013 kl. 17:24 dansk tid. Det var de samme folk, der hjalp Kate og Williams andet barn til verden.

Det royale par, der blev gift i 2011, har været meget diskrete om deres andet barn. Selvom rygterne om en snarlig terminsdag længe har floreret, har familien og kongehuset selv holdt den præcise dato skjult. De har heller ikke afsløret, om de venter en lille prins eller prinsesse.

Det blev altså en lille pige.

Så sent som i midten af april begyndte hundredvis at spekulere i, om fødslen "var lige oppe over". Det skyldtes, at der foran hospitalet var opsat et ekstra skilt med nye parkeringsregler.

Ifølge parkeringsskiltet er årsagen "en særlig anledning" (kunne det mon være en royal fødsel?).

Fra den 15. til den 30. april skulle andre fødende eller besøgende ved fødegangen på St Mary's hospital finde alternativ parkering, for her var store dele af parkeringspladsen lukket.

Det engelske kongehus oplyste i oktober sidste år, at det nyeste skud på den royale stamme vil melde sin ankomst i april næste år.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close