Se billedet: Her er Oh Land-forsanger på paradis-ferie

Sangerinden slapper af i ferieparadis

Sangerinden slapper af i ferieparadis

Foto: Thomas LaursenHun debuterede som skuespillerinde, var coach i tv-programmet Voice Junior og udgav et spritnyt album.

På mange måder var 2014 således et hæsblæsende år for den danske sangerinde Oh Land, der bærer det borgerlige navn Nanna Øland Fabricius.

LÆS OGSÅ: Oh Land: 14 interview på én dag

Og netop derfor bruger "White Nights"-hitmageren også de første dage af 2015 på at lade op til det nye år, når hun slapper af i ferieparadiset Fransk Polynesien i Tahiti.

- Efter et meget travlt og sjovt år havde jeg virkelig brug for den her pause. Jeg elsker hvert et øjeblik af min ferie, og jeg ser frem til et nyt år med masser af spændende projekter, skriver den 29-årige sangerinde på sin profil på Instagram om et billede, hvor hun iklædt bikini og solbriller står i vandkanten på en paradislignende bountystrand.

LÆS OGSÅ: Oh Land: Derfor farver jeg mit hår

Selv om Oh Land holder ferie for at slappe af, har hun alligevel overskud til at sende en lille nytårshilsen til sine fans fra den franske koloni i Stillehavet.

- Godt nytår til jer alle herfra Fransk Polynesien! Jeg kan ikke vente med at dele 2015 med jer også, skriver hun således på sin Instagram-profil.Foto: Oh Land/Instagram

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close