Galleri: Derfor farver Oh Land hår!

Oh Lands mange hårfarverOg spørger man, hvad hendes originale hårfarve er, skal hun da også lige tænke lidt, før hun svarer: Mørkblond.

LÆS OGSÅ: Oh Land går amok i Pokémon

Den i dag 29-årige sangerinde har nemlig farvet sit hår, siden hun var blot 10 år gammel.

De mange ture hos frisøren skyldes dog ikke en stor ubeslutsomhed hos den danske popdarling. Oh Land elsker blot at ændre udseende.

- Jeg synes, det er sjovt at lege med sit udseende og ikke se sig selv som en fastlåst ting. Jeg kan godt lide følelsen af ikke at kunne genkende sig selv, siger hun.

LÆS OGSÅ: Nøgne Oh Land: Kun iført Dannebrog

Mens mange andre desperat leder efter deres egen stil, har "White Nights"-sangerinden nemlig ikke spor lyst eller behov for at være hende, der altid går i sort og har en knold i nakken. Tværtimod.

- Jeg kan godt lide følelsen af, at jeg ikke har en fast idé om, hvem jeg er, og hvordan jeg ser ud. Men at det er alt det omkring mig, der er det vigtige i mit liv, fortæller den 29-årige sangerinde.

LÆS OGSÅ: Oh Land: Besat af hunde

De skiftende hårfarver og ikke mindst tøjstil kan dog godt give en del problemer for Oh Land i musikbranchen.

- Det kan godt være lidt problematisk i en verden, hvor image betyder rigtig meget. Men jeg vil hellere have det image, at jeg aldrig helt er den samme. At jeg altid ændrer mig og udvikler mig. Det er min egen personlige mission - og hårmisbrug, og ikke for at passe ind i en trend, siger Oh Land.

Netop nu er Oh Lands hår helt kort og mørkebrunt.

Se dén hårfarve og mange, mange flere i galleriet nedenfor:

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close