Nyheder1. december 2014

Se billedet: Gustav forfører julemanden

Reality-stjernen ”sprøjter kærlighed ud”
Af af
Gustav har været uheldig med bilen igen
Gustav har været uheldig med bilen igen
 Foto: Thomas Laursen



Hvis du om 23 dage opdager, at julemanden ikke har været forbi med dine julegaver, er det måske fordi han har haft travlt med at flirte med Gustav. Reality-fyren har lagt et billede op på Instagram, hvor han sidder på julemandens skød med et frækt blik i øjnene. I teksten til billedet skriver han blandt andet, at han ”sprøjter kærlighed ud”

LÆS OGSÅ: Gustav vært ved Reality Awards: - Det bliver crazy

LÆS OGSÅ: Gustav om Reality Awards: Far trækker sig tilbage

LÆS OGSÅ: Gustav færdig med For lækker til love

Glædelig 1. december alle fabulous mennesker! Det er jul og jeg sprøjter kærlighed ud. Der er rigtig mange af jer der spørger hvor man kan købe min unisex parfume, der dufter forførende og frækt af citrus. Den hedder Fabulous by Gustav og jeg har vedhæftet linket til stedet i kan købe den her: www.scandlines.dk/gustav. I skal være hurtige da der er få flasker tilbage! Love jeres Gustav. <3

Et billede slået op af gustavsalinas (@gustavsalinas) den Dec 12, 2014 at 5:12 PST

Ud af billedteksten kan man læse, at den travel TV-stjerne også gerne vil have solgt de sidste flasker af sin unisex duft ” Fabulous by Gustav.”

Hvis du vil være den næste Gustav sidder på skødet af skal du skynde dig at købe billet til Reality Awards 2015. Gustav sørger for at holde gang i festen, bøde før, under og efter showet – og hvem ved, måske også i dig?




Hør eller genhør hyldestsangen til de danske reality-stjerner her

Sponsoreret indhold