Reality21. november 2014

Gustav vært ved Reality Awards: - Det bliver crazy

Gustav vil gøre sit til, at Reality Awards 2015 bliver årets vildeste fest
Af af
Kom og fest med Gustav og alle de andre reality-stjerner til Reality Awards 2015
Kom og fest med Gustav og alle de andre reality-stjerner til Reality Awards 2015
 Foto: Kaspar WenstrupNår alle Danmarks reality-stjerner fester ved Reality Awards 2015 d. 13. januar i Cirkusbygningen, bliver de mødt af Gustav på den røde løber. Han stiller nærgående spørgsmål til alle sine reality-kollegaer og holder gang i festen - og det bliver endnu vildere end sidste år.

- I år bliver det helt vildt. Alle reality-mennesker kommer. Vi ved alle sammen, at reality-mennesker er fucked up. Alle vil have shine, og jeg skal give dem lov til at shine. Der bliver helt sikkert slåskamp om mikrofonen. Mon ikke, der bliver pik og patter som sidste år. Man skal regne med det mest crazy show ever, siger en forventningsfuld Gustav Salinas til SE og HØR.

Køb din billet her og kom med til festen.Ved sidste års Reality Awards kæmpede alle reality-stjernerne om opmærksomheden. Det udviklede sig til en fuldstændig vanvittig fest med masser af skandaler. Der er især én Gustav glæder sig til at feste med denne gang.

- Jeg glæder mig til at interviewe Nicole Brøggler og hvordan hun vil smide tøjet den her gang. Måske laver hun et stripshow eller viser fissen, griner Gustav.

Hvis du vil opleve skandalerne, kan du købe billet til Reality Awards 2015 allerede nu.

Hør eller genhør hyldestsangen til de danske reality-stjerner 'V.I.P. Reality' her


Sponsoreret indhold