Nyheder1. oktober 2014

Se billedet: Frede på drengetur – ligger nr. 1

Mary styrer Danmark imens
Af af
Kronprinsen nyder livet i St. Tropez
Kronprinsen nyder livet i St. Tropez
 Foto: Dan MariegaardHele Danmarks Frede boltrer sig i disse dage i Middelhavet, som er omdannet til et paradis af fester, kendisser og kapsejlads.

Imens er Mary blevet hjemme i blæsende og regnfulde Danmark, hvor hun passer pligterne, mens Frede hygger sig med gode venner og livet til søs.

Kronprinsen er i St. Tropez, hvor han i denne uge deltager i det prestigefulde kapsejllads Le Voiles des St. Tropez - og den erfarne sømænd er allerede kommet godt fra start med sin båd Enfant Terrible og sit hold Team Nanoq.

LÆS OGSÅ: Kronprinsen i sommertøjet: Se min kjole

LÆS OGSÅ: Kronprinsen kiggede forbi: Sådan reagerede skolebørnene

LÆS OGSÅ: Kronprinsen ramte publikum

Kronprinsen er således endt på en solid førsteplads efter både mandagens og tirsdagens sejlads.

Tirsdag fik SE og HØR eksklusivt en snak med en træt, men glad kronprins i St. Tropez. Her afslørede han, at tirsdagens sejlads ikke var lige så udfordrende som dagen forinden, men at det alt i alt går kanon med kapsejladsen:

- Det var ikke så sjovt som i går, der var mindre blæst i går, fortalte kronprinsen til SE og HØR tirsdag.

Mens kronprinsen hygger på sin herretur, sørger Mary for at holde skansen hjemme på Amalienborg, hvor hun har travlt med både at være alenemor for deres fire royale rollinger Christian, Isabella, Vincent og Josephine samt passe sine offentlige pligter, der blandt andet tæller åbninger af udstillinger og konferencer samt deltage i en årsfest for Syddansk Universitet.

Sponsoreret indhold