Nyheder 17. juli 2014

Kronprinsen i sommertøjet: Se min kjole

Hyggede sig med hele familien på stranden
Af af
Kronprinsen luftede sin 'kjole' under strandturen i Nordsjælland i sidste uge
Kronprinsen luftede sin 'kjole' under strandturen i Nordsjælland i sidste uge
Foto: Dan Mariegaard
Med temperaturer op mod 30 grader kan man måske godt forstå, hvorfor kronprins Frederik valgte at hoppe i en kjolelignende sag, da han og familien forleden tog en tur på stranden.

Normalt er sådan et syn forbeholdt de lidt varmere breddegrader, men vores 46-årige kronprins holder sig altså heller ikke tilbage, når vejret sig fra sin varmeste side herhjemme.

LÆS OGSÅ: Gustav slog kronprinsen

LÆS OGSÅ: 10 års bryllupsdag: Her er alle de skønne billeder med Frede og Mary

Det gjorde det i den grad i sidste uge, da Mary og Frederik - traditionen tro - tog på sommerhusferie i den nordsjællandske ferieby Tisvildeleje sammen med deres fire arvinger, Christian, Isabella, Vincent og Josephine.Sådan har vi ikke set vores kommende konge før - men 'kjolen' var sikkert behagelig at have på i varmen (Foto: Dan Mariegaard)


Her nød de solens varme stråler og det 20 grader varme vand i en times tid, før turen atter gik tilbage til sommerhuset.

I denne uges SE og HØR, der er på gaden torsdag, kan du læse alt om kronprinsparrets tur til stranden. Du kan også se alle de skønne billeder af de fire royale rollinger, der boltrer sig på stranden og i vandet.

Vil du have det nye blad om to minutter? Køb SE og HØR til din iPad lige her

Få SE og HØR leveret direkte til din postkasse. Eksempelvis 13 uger for kun 441,35 kr.


Sponsoreret indhold