SE BILLEDERNE: ”X Factor”-Lucys alternative bryllup

SE BILLEDERNE: ”X Factor”-Lucys alternative bryllupKirke, lang hvid kjole og tomatdåser bundet på bilen forbinder mange nok med et traditionelt bryllup. Men Lucy Mardous sammensmedning med kæresten Hector er langt fra almindelig.

Faktisk kan man ikke engang kalde det en officiel vielse, som Lucy og Hector havde den 22. august 2012.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: "X Factor" Lucy Mardou gravid

- Vi er ikke gift på papiret, vi leger os bare gift. Her i Thy-lejren har vi en dag om året, hvor folk kan komme og blive gift, skilt eller få deres barn døbt. Her holder vi så en stor fest med fællesspisning og musik. Det er den bedste dag i Thy, siger Lucy til SE og HØR.

Officielt gift eller ej, så er Lucy, der sang sig hele vejen til andenpladsen i sidste års X Factor, utrolig glad for sin kæreste.

- Jeg er heldig at have Hector, for han støtter mig 100 procent. I Hverdagene har jeg tid til at være sammen med familien, og i weekenden kan jeg tage ud at optræde.

Der er for tiden rigeligt at se til på hjemmefronten, hvor Lucys snart to år gamle datter, Àsta, snart skal vænne sig til at være den ældste i søskendeflokken, når Lucy får sit barn nummer to til april.

LÆS OGSÅ: "X Factor" Lucy føder til april

Parret ved ikke, om de skal have en pige eller en dreng, da de vil lade det komme som en overraskelse. De har dog allerede gjort sig nogle tanker om navnet uanset kønnet, men det vil de ikke løfte sløret for.

Det næste barn i rækken kommer heldigvis ikke i vejen for ny musik fra sangerinden. Til maj satser hun på at tage i studiet og indspille nye sange, som gerne skulle udkomme til sommer eller til efteråret.

Se et galleri med billederne fra Lucy og Hectors "bryllup", som SE og HØR har fået eksklusiv adgang til:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close