Nyheder 16. juni 2014

Se billederne: Nu koger Parken

Meter-lange køer forud for One Direction-koncert
Af af
Menneskemylder foran Parken mandag eftermiddag
Menneskemylder foran Parken mandag eftermiddag
Foto: InstagramDer er stadig flere timer til, at de fem popdrenge i One Direction indtager Parken. Men allerede tidligt om eftermiddagen har hundredvis af forventningsfulde fans taget opstilling foran Parken for at score sig de allerbedste pladser til aftenens koncert.

Det vælter således ind med unge piger på Danmarks nationalstadium i København - og mange har foreviget menneskemylderet ved at tage billeder og derefter lægge dem på de sociale medier.
Kø, kø, kø så langt øjet rækker (Foto: Instagram)
Forventningsfulde fans foran Parken (Foto: Instagram)
One Direction er populært blandt pigerne (Foto: Instagram)Billedet her viser angiveligt de fem drenge til lydprøve tidligere mandag (Foto: Instagram)

Fuldt hus foran Parken (Foto: Instagram)


Folkene bag Parken ved nok også, at de fem pop-drenge er så populære, at mange vil forsøge at stille sig i kø tidligt. På Parkens hjemmeside har man derfor gjort opmærksom på, at det ikke er tilladt at overnatte ved Parken forud for den storstilede koncert:

LÆS OGSÅ: Åhh nej... One Direction-medlem syg før koncert

- Man må under ingen omstændigheder overnatte ved Parken, heller ikke i de omkringliggende offentlige parker eller gader. Der er ikke adgang i området omkring Parken før kl. 14.00, undtaget "Early Access" som kan ankomme kl. 12.00, skriver Parken på sin hjemmeside og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Se billederne: One Direction landet i København

- Det betyder også at man tidligst kan stille sig i kø fra kl. 14.00 (vel at mærke til den dag man har billet til). Parken vil denne aften IKKE være overdækket med tag.

Andre fans af det britisk-irske band tog tidligere mandag plads foran det fashionable Hotel d'Angleterre, hvor Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles og Louis Tomlinson bor forud for de to koncerter mandag og tirsdag aften.

Liam Payne stak således hovedet ud og betragtede de mange pigefans, der havde taget opstilling foran det fashionable hotel på Kongens Nytorv. De mange fans kvitterede med skrig og hviin.One Direction-fyren Liam stikkede hovedet ud af vinduet på d'Angleterre mandag - til stor glæde for de mange fremmødte fans (Foto: Instagram)


Der var dog ikke spor af ét af de andre medlemmer, Niall Horan. Han havde tidligere skrevet på Twitter, at han kæmper med en omgang smerter i halsen, og at det ikke lige er noget, der passer ind i popdrengens planer. Men indtil videre er der dog ikke grund til at gå i panik og tro, at han ikke bliver klar til kl. 20:00 i aften, når han sammen med resten af det britisk-irske band går på scenen.

I disse uger er det populære popband, der blev verdenskendte, efter de medvirkede i det britiske X Factor, på verdensturné i kølvandet på udgivelsen af deres tredje album.

Midnight Memoriesr udkom 25. november sidste år og indeholder gruppens seneste kæmpehit - singlen 'Best Song Ever'. En sang, som gruppen efter alt at dømme vil underholde med i aften og i morgen.

Sponsoreret indhold