Se billederne: One Direction er landet i København

Det er ganske vist: De fem popdrenge har indlogeret sig på det ekstravagante Hotel d\'Angleterre

Det er ganske vist: De fem popdrenge har indlogeret sig på det ekstravagante Hotel d'Angleterre

Foto: Instagram
I aften går det løs i Parken, når de fem drenge fra One Direction hopper på scenen - til skrigene fra tusindvis af forventningsfulde piger.

Men allerede nu har flere håbefulde fans taget opstilling foran Hotel d'Angleterre, hvor Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles og Louis Tomlinson bor forud for de to koncerter mandag og tirsdag aften.
Liam Payne kigger ud af vinduet på hotel d'Angleterre (Foto: Instagram)
Håbefulde piger har taget opstilling foran det dyre hotel i håb om at få et glimt af de fem popdrenge forud for koncerterne mandag og tirsdag aften (Foto: Instagram)


Liam Payne stak således hovedet ud og betragtede de mange pigefans, der havde taget osptilling foran det fashionable hotel på Kongens Nytorv. De mange fans kvitterede med skrig og hviin.

I disse uger er det populære popband, der blev verdenskendte, efter de medvirkede i det britiske X Factor, på verdensturné i kølvandet på udgivelsen af deres tredje album.

LÆS OGSÅ: Se billederne: One Direction på dybt vand

LÆS OGSÅ: Her er de hemmelige One Direction-billeder

Midnight Memoriesr udkom 25. november sidste år og indeholder gruppens seneste kæmpehit - singlen 'Best Song Ever'. En sang, som gruppen efter alt at dømme vil underholde med i aften og i morgen.


HVIS DU HAR BILLEDER ELLER VIDEO AF ONE DIRECTION I KØBENHAVN, SÅ SEND DEM TIL SE OG HØR PÅ tip@seoghoer.dk ELLER SMS 1266.
Udsigten fra Hotel d'Angleterre tyder på, at de fem popdrenge er populære (Foto: Harry Styles Curly Hairr/Instagram)
Liam Payne på Hotel d'Angleterre (Foto: Singe Roslind/Instagram)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close