Nyheder20. januar 2015

Se billederne: Kendte danskeres ferieparadis

Danske kendisser nyder varme himmelstrøg i januar
Medina og Esben Bjerre deler deres feriebilleder på Instagram
Medina og Esben Bjerre deler deres feriebilleder på Instagram
 Foto: Dan Mariegaard/Thomas Laursen

Mens regnen og kulden rusker herhjemme i Danmark, sidder en lang række af landets stjerner med sand mellem tæerne og sol i ansigtet.

Og det er ikke hvor som helst, de danske kendisser vælger at holde ferie. På Instagram deler de således ivrigt billeder af en række eksotiske destinationer.

LÆS OGSÅ: Caroline Wozniacki smider tøjet på eksotisk ferie

En af dem er sangeren Bryan Rice. Den 36-årige popstjerne har således tilbragt sin mandag i skyggen ved poolkanten på Bali. Det fremgår af et billede, han har delt på Instagram.

- Bryan elsker mandage, skriver Bryan Rice lidt drillende til billedet.

Heller ikke sangerinden Medinas humør er blevet påvirket af, at det er mandag.

"Kun for mig"-hitmageren nyder nemlig fortsat livet på Maldiverne med sin modelkæreste Mikkel Gregers Jensen.

LÆS OGSÅ: Danske kendte: Det fik vi i julegave

- Godmorgen, skriver Medina ud for sit billede mandag morgen, hvor hun topløs sidder med en drink og nyder solen og palmestranden.

Drinks bliver det også til for DR-stjernen Esben Bjerre, der er taget på ferie med familien. Monte Carlo-værten har mandag delt et billede, hvor han og kæresten Sisse Sejr-Nørgaard slubrer en masse farvestrålende drinks i sig.

-Hvis, og kun hvis, der findes en himmel, så er den her. I Duffys love shack, skriver Esben Bjerre om Instagram-billedet fra øen St. Thomas, der ligger i det Caribiske Hav. '

Singer-songwriteren Mads Langer har også skiftet det grå januarvejr ud med varmere himmelstrøg. På Instagram deler han således et billede, der afslører, at han er på bar i Dubai.

Se Medina i strandkanten her.

Sponsoreret indhold