Nyheder30. december 2014

Danske kendte: Det fik vi i julegave

Mascha Vang, Christiane, Linse og TV-baronessen deler deres julegaver på de sociale medier
Mascha Vang med kæresten Andreas Bo, som forærede hende den prangende julegave
Mascha Vang med kæresten Andreas Bo, som forærede hende den prangende julegave
 Foto: Mikael Rieck

Julens helligdage er vel overstået og shoppingcentrene slår atter dørene op til muzak og gode tilbud. Tiden mellem 2. juledag og nytårsaften er traditionelt der, hvor flest julegaver ryger tilbage over disken og forlanges ombyttet til noget, som modtageren faktisk havde ønsket sig.

Men hvad fik de danske kendisser egentlig i julegave, og hvor mange af dem ryger direkte tilbage i forretningens udstillingsvindue? Det fortæller de kendte selv om på deres foretrukne sociale medie.

LÆS OGSÅ: Det gav stjernerne til jul

På sin blog mashavang.dk viser tv-personligheden Masha Vang lykkeligt en nyerhvervet diamantring frem for sine læsere.

- Se lige, hvad jeg har fået i julegave. Er den ikke bare smuk! Jeg er helt overvældet. Den er så fin, at jeg næsten ikke nænner at tage den på. Og når jeg har den på, laver jeg ikke andet end at kigge på den, skriver Masha Vang.

LÆS OGSÅ: Her Dennis Knudsens juleønsker

Hun har fået ringen af sin kæreste komikeren Andreas Bo, som hun har dannet par med i godt et år. En helt perfekt julegave. Der er bare et problem.

- Den er lidt for stor, så jeg skal nok have den byttet eller ændret, skriver Masha Vang og deler også sine overvejelser i forhold til, hvilken finger ringen skal sidde på. Der fulgte nemlig ikke noget frieri med den glimtende kærestegave.

- Hvis den sidder på ringfingeren, ligner det så ikke en forlovelsesring? Eller bør den sidde der?, spørger hun retorisk.

En anden kendis, der har fået den helt rigtige pakke, er den kæledyrselskende brystbombe Linse Kessler fra realityserien "Familien fra Bryggen". På det sociale billeddelingsmedie Instagram har hun lagt et billede af en samling helt særlige julegaver.

Gaverne, som er sendt til hende fra en fan, består af et glas pulverkaffe til Linse, en porter til Linses mor Ann, kaldet "Mobber", en energidrik til datteren Stephanie "Geggo" Kessler samt gnaveben og godbidder til familiens elskede hunde.

LÆS OGSÅ: De kendte afslører: Det ønsker vi os allermest

Gaven, der rigtig nok ikke kan måle sig med diamantringen i valuta, er til gengæld kreativt dekoreret med personlige mærkater og har tydeligvis vagt glæde hos den barmfagre blondine.

- Tak for gode gaver til Mopper, Geggo, mig og hundene, skriver Linse Kessler efterfulgt af en masser hjerter og kram til den anonyme giver.

Skuespiller og tv-vært Christiane Schaumburg-Müller O'Connor har også lagt et billede på Instagram, hvor hun fremviser sine yndlingsjulegaver: Kogebøger og en blød sweater.

I London har julemanden, ifølge en opdatering fra "Danmarks Næste topmodel"-værten Caroline Flemming, desuden været forbi med en hel kasse med messingpotter og -pander, der nok skal pynte i den tidligere baronesse herskabelige hjem i den engelske hovedstad.

Se billedet af Masha Vangs nye diamantring og læs hele indlægget her.

Og Linse Kesslers fan-julegaver.

Se også Schaumburg-Müller O'Connors bedste julegaver.

Og Caroline Flemmings grydegave her.

Sponsoreret indhold