Se billederne: Her er Christophers paradis

Se billederne: Her er Christophers paradisHvis du går og er lidt træt af det danske grå-vejr, er der en reel risiko for, at du bliver en smule misundelig på Christopher.

For den succesfulde sanger nyder i disse dage livet under varmere himmelstrøg sammen med sin smukke modelkæreste Cecilie Haugaard.

Parret har lagt flere eventyrlige og romantiske feriebilleder på deres Instagram-profiler, men har ikke afsløret, hvor de præcist nyder tid med hinanden.

LÆS OGSÅ: Christopher på kærlighedsferie

Ifølge Ekstra Bladet har Christopher og Cecilie indlogeret sig på det luksuriøse hotel Huvafen Fushi, som ligger på én af Maldivernes fortryllende atoller.Et af de billeder, som Christopher har lagt på sin Instagram-profil. Se endnu flere billeder i bunden af denne artikel (Foto: Christophermusic/Instagram)Huvafen Fushi, hvor Christopher og Cecilie nyder tid med hinanden - se endnu flere billeder i bunden af artiklen (Foto: Huvafen Fushi/Minor Hotel Group)


Her kan det forelskede par nyde godt af hinanden og hotellets mange ekstravagante muligheder:

Stedet inviterer således inden for på fantastiske restauranter, hvor kokke vil trylle eventyrlige retter med især fisk frem. Hotellet har naturligvis også en underjordisk grotte fyldt med de bedste vine importeret fra hele verden.

LÆS OGSÅ: Her er Christophers nye kæreste

Får parret lyst til at opleve andet end de kridhvide strande og den romantiske spa (der selvfølgelig er placeret under vandet, så man kan nyde synet af farvestrålende fisk, mens man bliver forkælet), er der også rig mulighed for at udforske andre atoller eller tage på bådtur og snorkle blandt koraller og farvestrålende fisk.

Hotellet er ifølge The Sunday Times på listen blandt de 20 bedste på Maldiverne, og et værelse kan ifølge Ekstra Bladet nemt løbe op i 60.000 kroner - per nat.

Se billeder af Christopher og Cecilie herunder i galleriet - og endnu flere billeder af det fantastiske hotel.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close