Nyheder19. januar 2015

Christopher på kærlighedsferie

En lang hvid sandstrand danner i disse dage rammerne for Christopher og Cecilies kærlighed
Christopher med kæresten Cecilie Haugaard
Christopher med kæresten Cecilie Haugaard
 Foto: Thomas LaursenI sidste uge valgte han at klippe sit ikoniske nudel-hår, og i denne uge er han og kæresten stukket af til en ø, der til forveksling ligner noget fra en rejsebrochure.

Christopher er nemlig taget på kærlighedsferie sammen med sin kæreste Cecilie Haugaard. Det er endnu uvist, hvor i verden parret er, men de befinder sig utvivlsomt under varmere himmelstrøg.

LÆS OGSÅ: Her er billederne: Christopher viste kæresten frem

- Drømmeøen! skriver den 22-årige "Told You So"-hitmager på sin Instagram-profil om et billede, der forestiller kæresten Cecilie, der sidder i tusmørket på en luksuriøs badebro, som er omgivet af både palmer og en jacuzzi.

LÆS OGSÅ: Christopher scorer fræk undertøjsmodel

Og det er ikke kun den hjerteknusende popsanger, der nyder ferien væk fra den stressede hverdag hjemme i København. Cecilie Haugaards Instagram-profil flyder nemlig også med billeder fra parrets romantiske solferie.

LÆS OGSÅ: SE VIDEOERNE: Christopher vinder knaldekonkurrence

- Godmorgen, skriver hun om et af billederne, som forestiller Christopher iklædt solbriller. Han sidder under en parasol i strandkanten og kigger fjernt på bordet foran sig, hvor resterne fra parrets morgenmad ligger.

Se et billede af Christopher og kærestens ferieparadis her.

Sponsoreret indhold