Nyheder10. december 2014

Se billederne: Her ender basketball-stjerne i kongelig svipser

Kan du se, hvad LeBron James gør galt?
Af af

Se billederne: Her ender basketball-stjerne i kongelig svipser




Det kan godt være, at han ved, hvordan man opfører sig på en basketballbane. Men uden for kniber det straks mere med etikken for den verdenskendte basketball-spiller LeBron James.

Han kom nemlig lidt for tæt på hertuginde Kate ifølge etikette-eksperten William Hanson.

LÆS OGSÅ: Kate: William siger, at jeg ligner en banan

Det skriver det britiske medie Daily Mail.

Den verdenskendte Cleveland Cavaliers-spiller mødte det royale par tirsdag den 9. december efter at have spillet kamp mod Brooklyn Nets. Og her overrakte basket-ikonet en basketballtrøje til lille prins George, der er født i juli 2013.

LÆS OGSÅ: Kate og William i sorg: Udsætter rundrejse

… og så lagde han ellers armen rundt om hertuginden. Og dét gør man ikke, lyder det fra etikette-eksperten William Hanson.

- Selv om jeg er sikker på, at hertuginden af Cambridge ikke lagde noget i det, skulle han ikke have lagt armen omkring hende, siger William Hanson til Daily Mail og tilføjer, at amerikanerne er langt mere tilbøjelige til at komme helt tæt på de folk, de møder.

LÆS OGSÅ: Britisk kongehus bekræfter: Kate venter sit andet barn

- Dette er endnu et eksempel på en amerikaner, der kommer lidt for tæt på et medlem af den royale familie. Man skulle tro, at de havde lært det nu, siger etikette-eksperten, der også påpeger et andet problem med basketball-ikonet: Det manglende bad.

- Et brusebad ville have været at foretrække, han havde lige afsluttet en kamp - så derfor var der endnu en grund til, hvorfor han ikke skulle lufte sine armhuler og placere sin arm rundt om den kongelige højhed, siger William Hanson.

Du kan se billeder af den - ifølge etikette-eksperten - upassende opførsel herunder:

Sponsoreret indhold