Nyheder8. september 2014

Britisk kongehus bekræfter: Kate venter sit andet barn

... og igen kæmper hertuginden med alvorlig morgenkvalme
Af af
https://imgix.seoghoer.dk/media/4cb295fe14954c0ebac3bc3752960505.jpg
 Foto: AOP



Mandag omkring middag kom nyheden, som mange briter nok har ventet på med spænding: Kate og William venter deres andet barn, som efter planen vil komme til verden til næste år.

Den glædelige nyhed blev offentliggjort af Kensington Palace, skriver det britiske medie Daily Mail.

Det royale par har tidligere fortalt medierne, at de ønskede at udvide familien, der i forvejen består af lille prins George, der kom til verden på St Mary's Hospital 22. juli 2013.

LÆS OGSÅ: Kate og William: Her er deres barn

LÆS OGSÅ: Kate og William i sorg: Holder pause i deres rundrejse

LÆS OGSÅ: Kate: William siger, at jeg ligner en banan

Og timingen kunne måske ikke engang være bedre. I hvert fald kan det britiske medie Daily Mail fortælle, at den 32-årige William for nyligt meddelte, at han vil begynde som pilot for ambulancetjenesten i den østlige del af landet.

Det nye job - uden royale pligter - vil dermed give parret mulighed for at leve et mere anonymt liv i Norfolk, Anmer Hall, hvor parret bor.

Kates, 32, første graviditet blev fulgt med stor mediebevågenhed, blandt andet fordi hertuginden led af alvorlig morgenkvalme. Faktisk var hendes symptomer så alvorlige, at hun en overgang blev indlagt og behandlet.

Også denne gang lider Kate af alvorlig morgenkvalme, hvilket har betydet, at hun ikke vil deltage i et planlagt arrangement senere i dag i Oxford.

Artiklen opdateres...

Sponsoreret indhold