Se billederne: Amalie i Los Angeles

Amalie har tid til både arbejde og afslapning i LA

Amalie har tid til både arbejde og afslapning i LA

Foto: InstagramAmalie Szigethy sidder ikke klar ved skærmen for at se sig selv i 'Et ton cash' på TV3. Hun er taget tilbage til Los Angeles for at forfølge drømmen om en sangkarriere.

LÆS OGSÅ: Ulven Peter: Skuffet over Amalie

- Jeg skal tilbage og indspille en single. Det er popmusik, som den jeg er. Jeg er meget poppet. Jeg må ikke sige om det er på dansk eller engelsk. Det er ekstremt hemmeligt, men mon ikke der kommer noget på engelsk, sagde Amalie inden afrejsen til TV 3.

Timerne i et studie kan være mange, men det ser ud til, at Amalie også har tid til at nyde det gode vejr i den amerikanske storby. På Instagram gør hun i hvert fald meget ud af at fortælle, at livet er dejligt.Amalie vandt tidligere på ugen en Reality Award for årets skandale efter at lave løjet i retten i voldssagen mod Peter Birch. Reality-fænomenet var dog ikke på scenen sammen med sin ekskæreste for at modtage prisen.

LÆS OGSÅ: Amalie brænder ulven Peter af

Amalie kickstartede sin sangkarriere i 2010, da hun optrådte med 'Du og Jeg' i TV 2-programmet 'Go Morgen Danmark' Dengang var der, mildest talt, delte meninger om tv-stjernens sangtalent, men det er ikke nok til at slå den berømte ord-jonglør ud.

- Det er jeg, jeg er go' til - og det jeg vil: At synge og performe. Der var da delte meninger om mit sang-talent sidst, men folk må sgu' mene, hvad de vil. Jeg ved, jeg kan synge, har Amalie tidligere sagt til SE og HØR.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close