Amalie brænder Peter af

Peter Birch kommer til at kigge langt efter sit berømte ekskæreste under Reality Awards onsdag aften

Peter Birch kommer til at kigge langt efter sit berømte ekskæreste under Reality Awards onsdag aften

Foto: All OverAmalie Szigethy og Peter Birch har for længst begravet stridsøkserne efter deres utallige op- og nedture, som blandt andet har ført til et bittert opgør i retten i forbindelse med den berømte voldssag.

Men nu tyder noget på, at Amalie har smidt en lille kvist på deres fælles bål, der ellers har ligget i dvale i månedsvis.

LÆS OGSÅ: Amalie og Peter: Højlydt skænderi

Når Reality Awards for første gang løber af stablen i aften, bliver det nemlig uden Danmarks ukronede Reality-dronning Amalie Szigethy.

I stedet for at deltage i prisuddelingen, som hendes ekskæreste Peter Birch har været med til at stable på benene - og skal være vært for - er Amalie taget til USA.

LÆS OGSÅ: Se billederne: Amalie og Peter hygger sig sammen igen

Tirsdag tjekkede hun ind i Københavns lufthavn og tidlig onsdag morgen landede hun i Los Angeles.

En kilde fortæller, at Amalie skulle have deltaget i prisuddelingen, men pludselig fik et tilbud om at komme til LA for at arbejde med sin musik.


Peter får ikke skyggen af Amalie at se til hans prisshow (Foto: All Over)

Det er ikke kun ekskæresten, som Amalie skuffer med sit fravær. Også de fans, der har købt billet til showet kommer til at kigge langt efter Amalie Szigethy, som er nomineret i adskillige kategorier.

Amalie er nomineret i tre af de 16 kategorier: "Årets bedste sociale medie bruger", "Årets forside" - for SE og HØR-historien: "Amalie på coke".

LÆS OGSÅ: Amalie sviner Peters nye dame

Og i kategorien "Årets skandale" har Amalie hele to lodder nemlig for historien om, at hun køber kokain og historien om, at hun indrømmer at have løjet i retten i forbindelse medvoldssagen mod Peter Birch.

Hvem der skal op at modtage Amalies priser, hvis hun går hen og vinder, vides ikke.

Du kan følge Reality Award 2014 direkte på www.seoghoer.dk klokken 19.00

Se alle nomineringerne til Reality Awards her

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close