Nyheder 10. februar 2016

Til salg for 25 millioner: Se billederne af Alexandras palæ

Alexandra købte selv palæet for 7.250.000, men har nu sat det til salg for 25 millioner kroner. Du kan se billeder af huset her

Svanemøllevej 15 - Alexandras tidligere bolig

At boligpriserne i København har været stigende det sidste stykke tid er ingen hemmelighed.

Og sådan forholder det sig bestemt også med prisen på Alexandras palæ på Svanemøllevej, som hun netop har sat til salg.

Alexandra erhvervede selv den 356 kvadratmeter store villa – med tilhørende 80 kvadratmeter kælder – for den nette sum af 7.250.000 kroner i forbindelse med skilsmissen fra Joachim. Nu har hun så sat det hvidskurede palæ til salg for en noget højere pris: Nemlig 25.000.000 kroner.

Boligen er sat til salg hos mæglerfirmaet Lützau, der beskriver boligen som ”en særdeles smagfuld” ejendom med blandt andet ”skøn opholdsterrasse samt spisestue med udgang til overdækket terrasse, hall med smukt trappeløb til 1. sal og en vinkælder”.

Du kan se billeder af boligen i galleriet øverst i artiklen.

Læs ALT om Alexandra her.

Lykkedes det den 51-årige eks-prinsesse at finde en køber med 25 millioner kroner på boligkontoen, kan hun selv stikke en klækkelig sum penge i baglommen.

Huset er nemlig kun belånt for 6.195.000 kroner – et beløb som både Martin Jørgensen og Alexandra hæfter for – det vil med andre ord give Alexandra skattefri gevinst på over 20 millioner kroner. 

Du kan se billeder af boligen i galleriet øverst i artiklen. 

Læs ALT om Alexandra her.

Sponsoreret indhold