Video: Se Aura skrige af fryd

Foto: All Over Press

Selv når man bare ser videoen, giver det en sug i maven for folk med højdeskræk. 31-årige Aura Dione havde af egen fri vilje sat sig i stolen på en af Tivolis vildeste og højeste forlystelser, nemlig Det Gyldne Tårn. 

De 63 meter oppe i luften nyder Aura glad udsigten over København, men inden længe suser hun mod jorden med 65 km/t. Hun hviner, mens hendes hvide dreadlocks flyver om ørerne, og glad og tilfreds griner hun, da stolen igen står stille. Efter turen siger hun promte, at hun gerne vil have en tur til.

Den lille video med Aura er lavet i forbindelse med, at hun fredag d. 26. august skal spille på Plænen i Tivoli. Hun skulle have spillet der sidste år, men hun blev nødt til at aflyse koncerten grundet sygdom. 

- Så jeg glæder mig til at tage revanche og lave en kæmpe fest på Plænen. Publikum kan se frem til både nyt og gammelt, siger Aura om koncerten fredag.

Aura skal dele scenen med Duné, der også skal spille Fredagsrock på fredag. De to bands kan uden tvivl sætte gang i en gedign fest, og publikum kan se frem til en masse hits. 

For tiden har Aura nemlig hit-singlen "Love Somebody" i radioen, og med andre store hits som "Song for Sophie", "Geronimo" og "In love withe the world" er der masser for publikum at synge med på. Aura har tidligere i år optrådt på flere festivaler i Danmark, samtidig med at hun har knoklet for at få hendes nye album færdigt. Det udkommer til oktober. 

Se hele videoen om Auras tur i Tivoli herunder:

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close