Se alle Wozniackis nøgenbilleder

Foto: Aller Media

 

Den danske tennisbabe Caroline Wozniacki skal snart igen i aktion i Wimbledon, men mens vi venter på, at Caroline indtager græsbanerne, kan vi forsøde ventetiden med at kigge på de nyeste nøgenbilleder af Danmarks bedste kvindelige tennisspiller nogensinde.

Det er ESPN, der har frigivet en lækker, meget flot billedserie med Caroline.

Billederne er pikante, men heldigvis ikke vulgære og holder sig serien igennem på den ærbare banehalvdel ved at Carolines barm og underliv altid lige er dækket eller afskærmet af en arm eller et ben.

Det er ikke første gang, Caroline stiller op meget let påklædt - eller helt nøgen.

Men billederne har altid - selv om hun har været nøgen - haft en karakter, hvor de godt kan vises for hendes børn, når den tid kommer.

I forbindelse med frigivelsen af billederne har ESPN også lavet et interview med Caroline.

Stoppede efter nederlag til Caroline
I interviewet fortæller det danske tennis-es blandt andet, hvordan hun var den direkte årsag til, at hendes bror, Patrik, indstillede sin egen tenniskarriere.

- Da jeg første gang slog Patrik, stoppede han helt med at spille tennis. Under kampen smadrede han en ketsjer, og efter kampen smadrede han endnu en. Han sagde:' Det er slut'. Jeg har tabt til en pige. Og ikke nok med, at hun er fire år yngre end mig, så er hun også min søster'. Vi taler stadig om det den dag i dag, siger Caroline Wozniacki til ESPN.

Hun fortæller også om det mest imponerende, hun har opnået i sit liv.

- Det var, da jeg løb New York Maraton på under 3,5 timer. Det var på min 'bucket list'. Efter cirka 32 kilometer ramte jeg 'muren'. Jeg så en milkshake-stand og fik lyst til en milkshake. Mine to medløbere talte til mig om milkshakes og blev ved med at tale med mig, indtil krisen var overstået. Det er uden tvivl den hårdeste fysiske udfordring, jeg nogensinde har budt mig selv, siger Caroline i interviewet.

Du kan se alle de flotte nøgenbilleder her.

Læs hele interviewet med Caroline her.

Se galleri med Caroline og posts fra hendes Instagramprofil herunder:

Hope everyone has a good Monday! @si_swimsuit

Et opslag delt af Caroline Wozniacki (@carowozniacki) den

Today's warm weather got me feeling like...@si_swimsuit #siswim #siswimsuit #indianwells

Et opslag delt af Caroline Wozniacki (@carowozniacki) den

Caroline Wozniacki (billeder af hende)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close