Nyheder17. april 2015

’Scream’ genopstår: Se den første trailer her

Kultfilmene fra 1990’erne bliver nu til serie
Af af
’Scream’ genopstår i form af en ny serie - her er det dog et billede fra en anden film
’Scream’ genopstår i form af en ny serie - her er det dog et billede fra en anden film
 Foto: AOPVar du én af dem, der skreg i frygt, da den maskeklædte morder skabte skræk og rædsel i byen Woodsboro? Og havde du svært ved at sove, efter du havde set, hvordan den mystiske morder jagtede sagesløse teenagere?

Ja, så kan du godt begynde at ryste i bukserne igen.

LÆS OGSÅ: Anmeldere: Her er den UHYGGELIGSTE gyser i mange år

For kultgyserfilmene 'Scream' fra 1990'erne genopstår nu - til juni får TV-serien 'Scream' nemlig premiere på amerikansk MTV, og i denne artikel kan du få et forsmag på, hvad der venter i den nye gyser-serie.

Serien får formentligt premiere 30. juni, og der er allerede sluppet oplysninger ud om, hvad det såkaldte 'pilotafsnit' (det første afsnit, red.) handler om.

Serien begynder med, at en mobbe-video bliver spredt på YouTube - og den pågældende video får med ét dystre konsekvenser i byen Lakewood: Der sker et mord, og pludseligt begynder fortiden at spøge i den lille by.

LÆS OGSÅ: For uhyggelig? Biografer fjerner denne gyser fra plakaten

"Alle har hemmeligheder. Alle fortæller løgne", lyder 'mantraet' i den nye gyser-serie.

Indtil videre er MTV og holdet bag 'Scream'-serien klar med én sæson med 10 afsnit - men bliver serien, der har blandt andre de unge skuespillere Willa Fitzgerald og Bex Taylor-Klaus på rollelisten, lige så populære som filmene, kan det tænkes, at serien får endnu flere afsnit. Mon ikke også at serien på et tidspunkt når dansk TV?

Du kan se den første trailer fra filmen herunder. Traileren blev vist i forbindelse med det nyligt overståede MTV Movie Awards.

null

Sponsoreret indhold