Nyheder26. maj 2016

Sådan! Schumacher vinder igen

Han er kun 17 år gammel, søn af Formel-1 legenden Michael Schumacher, og unge Mick har tilsyneladende arvet sin fars talent.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/21.22994994.jpg

Mens farmands skæbne fortsat er uvis efter en alvorlig skiulykke i alperne, har hans søn Mick Schumacher anderledes fart på sin unge karriere.

Den kun 17-årige dreng kører i kategorien Formel 4 under motorsports kongeklasse, hvor faderen Michael Schumacher havde så meget succes. Noget kunne tyde på, at vi igen kommer til at se en Schumacher øverst på podiet.

I foråret vandt han sit første løb, og nu ligger den lille skomager på andenpladsen i serien, som er en rugekasse for Formel 1.

- Jeg har set ham an, og han kan køre bil, lyder dommen fra den tidligere Formel 1-kører Jos Verstappen, som sjovt nok også var teamkammerat med Michael Schumacher.

Unge Mick startede sin karriere i motorsport tilbage i 2008, og dengang stillede han op til konkurrencer under navnet Mick Betsch for at undgå det store pres for Schumacher-navnet.

Nu er det dog slut med at skæg og blå briller, og flere eksperter mener, at knægten fra Tyskland har køreevner til også at blive en magtfaktor i motorsportens kongeklasse.

I 00'erne var også Michael Schumachers bror, Ralf Schumacher, en hurtig mand i en Formel 1-bil, men han fik dog aldrg samme succes som "Den røde baron".

Mick Schumachers far, Michael Schumacher, forulykkede under en skitur i de franske alper i december 2013. Han pådrog sig store kvæstelser i hovedet og har siden modtaget intensiv behandling og pleje, først på forskellige hospitaler og siden i sit hjem.

Se billeder af Mick Schumacher i det store galleri herunder:

Mick Schumacher

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_90.png

Sponsoreret indhold